torsdag den 29. november 2012

Uhmnnn...

 
Fik lige lyst til at dele dette med jer fra cirkusfesten i vuggestuen (pre blog tid) hvor jeg havde meldt mig som kagebager til den årlige kagekonkurrence (!). Jeg brainstormede lidt over cirkus temaet, og tænkte confetti, telte og flag. Da jeg selv bare elsker chokolade var der ingen tvivl om at det skulle være chokolade cup-cakes, så jeg tryllede med masking tape og tandstikker - og det kom der dette farverige resultat ud af. Det skal lige siges at alle kagerne vandt :)

Bonus har allerede bestilt nogle tilsvarende til sin fødselsdag, som er lige efter jul, og udover det forestiller jeg mig noget med pompom'er og papir guirlander i samme pastelfarvede stil.

7 kommentarer:

 1. Det er altså også så enkel og fin en måde at pynte kager. :)

  SvarSlet
 2. Orj ja det ser total festligt ud!

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre cupcakes, mmm... Og super god idé til cirkustema:0)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Uha hvor er de smukke! Dejligt med så mange varianter tape du har! Dejligt med pompomer og guirlander, det ser også bare så festligt ud! Dejlig inspiration, håber I får en dejlig weekend!

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres søde beskeder.
  Jeg havde faktisk tidligere svaret jer alle, men kom til at slette dem ved en fejltagelse - har åbenbart stadig begynder-blogger problemer...
  Men håber I bærer over med mig - jeg er glad for hver og en af alle jeres kommentarer.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.