mandag den 16. december 2013

Inspiration til madpakkenSå er weekenden slut, og det er endnu engang tid til madpakker... 

Jeg indrømmer gerne at jeg aldrig har været fan af flade madder, hverken som den der skal spise den - eller den der skal smøre den, og jeg syntes generelt jeg mangler inspiration til at lave en sund og varieret madpakke, både til mig selv og til pigerne. 

På trods af gode intentioner er det ikke hver dag der er energi og fantasi til at fremtrylle en spændende madpakke, og oftest bliver det den nemme løsning... og så lokker sofaen. Måske I også kan nikke genkendende til det?! Derfor takkede jeg straks ja, da jeg fik mulighed for at afprøve Madpakkebogen sammen med rugbrødet fra Kohberg. 

Bogen indeholder mange forslag til en spændende og anderledes madpakke, og så er de oven i købet nemme at gå til. Her til aften prøvede jeg peanutbutter og æble på det lækre Kernegodt fra Kohberg - og hvilken skøn kombination, helt klart en ny favorit. Tror jeg vil forsøge mig med quinoafrikadellerne i morgen, mon ikke også det kunne blive en ny favorit...

Kohbergs kernegodt er virkelig lækkert og holder sig frisk længe. Af de tre varianter; solsikke, græskar og majs, er min favorit klart solsikke, som indeholder mange kerner og er det mest rustikke og fiberrige i sortimentet. Prøv evt. at tjekke Kohbergs hjemmeside for flere inspirerende forslag til madpakken.

2 kommentarer:

 1. Uhm, det lyder lækkert!

  Tror vist, at jeg er nødt til at låne bogen på biblioteket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du gøre, og prøv brøddet også, det er nemlig så lækkert :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.