fredag den 20. december 2013

Min store pige i Limited


Jeg har tidligere fortalt om min begejstring for name It og især den eksklusive LIMITED by Name It kollection, der henvender sig til de lidt større børn. Det er vildt lækkert i både design og kvalitet og så er det prismæssigt billigere end man skulle tro - og det er altså sjældent at det er den vej rundt!

De mange items kan mixes og matches i det uendelige, og en af de ting jeg Frederikke har været meget begejstret for er de blomstrede Ellie denim leggins, som kan bruges både til hverdag og fest. De er simpelthen så smarte, og så sidder de pænt på hende - og i følge hende selv er de vildt lækre at have på. 

I går var hun inviteret i teatret af farmor for at se Jul i Nøddebo Præstegård, så hun valgte at matche bukserne med den fine sorte tunika med pailletter ved skuldrene (også Limited by Name It). Tunikaen har også et lille skørt, som gør den lidt finere. Hun har også brugt bukserne i skole sammen med den smarte Birgitta top og den bløde Britta Knit cardigan - jeg syntes det er praktisk med et par bukser, der både kan dresses op og ned og give både et cool og et mere fint outfit.

Så hvis I mangler nogle last minut gaver til de lidt større piger - eller drenge - så kan jeg klart anbefale en tur til nærmeste Name It butik, eller en smut forbi webshoppen. 


Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne - og Frederikkes.

4 kommentarer:

  1. Pænt børnetøj til billige penge kan da også kun være et hit. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det nemlig - jeg syntes faktisk også Name It er kommet efter det i de små størrelser så 'de 3 gamle damer' kan være med ;) Karla har i hvert fald fået opgraderet sin garderobe...

      Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.