søndag den 5. januar 2014

Kalender 2014


Med det nyt år følger også en ny kalender - og hvad er bedre end at vende kalenderbladet og glædes over ikke kun en ny måned, men også en ny illustration, motiv eller grafisk udtryk... Her er mine egne favoritter, hvoraf nogle er velkendte 'klassikere' og andre er helt nye bud på en kalender 2014:

1. Stendig: 
Hvis vi havde plads ville jeg klart vælge Stendig kalenderen, som med sit sort/hvide look er super enkel - men med sin store størrelse (122x91 cm) har vi simpelthen ikke nok vægplads. Note til selv: Ønske for 2014 = mere vægplads.

2. Louise Roe: 
En anden af mine favoritter er Louise Roes kalender, der er en dekoration i sig selv; med super flotte og grafisk prints - lige mig! Den har et flot aflangt format (40x100 cm), og vil passe perfekt ind i vores køkken alrum. 

3. Bob Noon: 
Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er meget glad for kunstfællesskabet Bob Noon's skæve og finurlige univers, og deres bud på en kalender indeholder 12 flotte og udtryksfulde illustrationer, som efterfølgende kan rammes ind.

4. Ordning og Reda:  
I det enkle sort hvide univers er Ordning og Reda's Wall Planner i A4, som også fås i en familieudgave i A3. Den vil være et fint supplement i vores kontor.

5. HAY:
All the Way to Paris har designet denne Monthly Wall Planner for HAY i en flot gul farve med fine grafiske stregtegninger. Flot og anderledes! Den fås også som Weekly Desk Planner i forskellige farver.

6. Solveig Mønsted Hvidt:  
Den smukt illustrerede kalender designet af Solveig Mønsted Hvidt er et anderledes bud på en kalender, hvor hun ligesom i hendes malerier og tegninger har anvendt forskellige materialer.

7. Vertical: 
Navnet refererer til det lineære design, og den er med sit enkle grafiske look klart en af mine favoritter. Der medfølger desuden små event stickers i forskellige farver, som jeg ville elske at klistre på...

Hvilke er jeres favoritter?

6 kommentarer:

 1. Sikke mange flotte kalendere du har fundet frem! Eneste ulempe ved en kalender er, at man skal anskaffe sig en ny hvert år. Jeg er enormt glad for min stendig kalender og det grafiske look (men kan godt se der ikke er plads i jeres køkken), så jeg er jo næsten nødt til at købe en 2014 kalender.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stendig kalenderen er jo som skabt til jeres køkken, så selvfølgelig skal I da have den :)
   Jeg tror mest på Louise Roe's til vores, men jeg tvivler på at Anders er enig med prisen...

   Slet
 2. Godt udpluk af mulighederne for kalendere i 2014! Min favorit må være nr. 3 med illustrationerne. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bob Noon's illustrationer er også vildt flotte, har selv et par stykker :)

   Slet
 3. Det er nogle super fede kalendre. Jeg er også vil med Stendig kalenderen. Jeg kunne dog også godt se Bob Noons, særligt på mit arbejde, hvor jeg altid mangler lidt personligt præg og noget feminint. Og så er det jo super, at man kan gemme illustrationerne. Hvem ved - måske skulle man slå til…?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da, og illustrationerne er SÅ fede. Rent win win.

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.