fredag den 5. april 2013

Jubiii

...kender I det, man deltager i en konkurrence i et magasin på nettet, og man tænker, "jeg vinder nok ikke" eller "er der overhovedet nogle der vinder". Men det er der!! Jeg har nemlig vundet denne super flotte havebænk i en konkurrence hos BoBedre. Faktisk havde jeg glemt at jeg havde deltaget, da der tikkede en mail ind med den dejlige nyhed - og venter jeg bare på at vidunderet flytter ud i vores have. Jeg ved allerede hvor den skal stå; mellem de to blommetræer i forhaven og ved siden af den fineste lyserøde rose jeg plantede sidste år, som gerne skulle vokse til uanede højder. Glæder mig til at jeg skal sidde med mit strikketøj og nyde forårssolen. Kan I se det for jer... :)

15 kommentarer:

 1. Wauw!!! Den er mega flot. Stort tillykke

  SvarSlet
 2. Locky You - Stort tillyke, og jeg kan næsten mærke solen :)

  SvarSlet
 3. Det kan jeg helt sikkert se for mig :-) Heldige dig og kæmpe tillykke - så har solen jo allerede skinnet en smule på dig ;-)

  SvarSlet
 4. SÅ fin! Stort tillykke den den fine bænk. Jeg vinder heller aldrig, så det er dejligt at se, at det rent faktisk kan lade sig gøre engang imellem ;)

  SvarSlet
 5. JEG kan se det for mig :-):-) Hvor fedt Anita... Stort tillykke!!! Og en rigtig dejlig weekend til dig...

  SvarSlet
 6. Hvor fedt. Tillykke med den :-) Det bliver da skönt at sidde og hygge med sit strikketöj i den laekkerhed :-)

  God weekend ;-)

  SvarSlet
 7. Hurra, hvor fedt!!! Tillykke :)

  SvarSlet
 8. Nej nej nej, hvor er du heldig! Den er simpelthen så smuk. Og hvor har jeg dog tænkt tanken mange gange om hvor vidt det var fake konkurrencer, men det har vi hermed dementeret. :)

  SvarSlet
 9. Hvor lækkert, stort tillykke til dig :o)

  SvarSlet
 10. Hvor vildt - bare det var mig! : )

  SvarSlet
 11. Ej hvor FEDT - stort tillykke - mon ikke du poster billeder når kærlighedsbænken kommer hjem i haven?? :D Jeg har engang vundet en vildt go og flot symaskine - man bliver bare sådan helt JUUUBBIII :D Jeg ser dig sidde der og slikke solstråler, helt bestemt ;)

  SvarSlet
 12. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer.
  Jeg glæder mig så meget til at vise billeder af kærlighedsbænken (skønt ord Mille) i vores have, som også skal have en lille ny terrasse i chaussésten - det bliver så fint. Og ja, der findes faktisk vindere til de konkurrencer - så det er bare at deltage...

  Ønsker jer alle en fantastisk uge :)

  SvarSlet
 13. Neeej, hvor er det fantastiskt! Stort tillykke med den smukke bænk! Selvfølgelig skulle den da hjem til jer, ej hvor jeg jubler med på jeres vegne! Det blir nogle vidunderlige stunder I får i den bænk til sommer. Er forresten helt vild med de havemøbler fra Mandalay og drømmer om at anskaffe os dem til vores træterasse, men det er nok også mest mig ;-) ha en smuk smuk uge og kæmpe tillykke!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.