søndag den 12. januar 2014

Norlie udsalgsfarvoritter

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er ret glad for Norlie, ikke mindst pga. de lækre materialer og flotte styles, men også fordi deres styles som kan matches på kryds og tværs. Lige nu kan du finde mange af deres styles sat ned med op til 50% på deres hjemmeside - ih, det bliver svært at begrænse sig... 

Jeg har samlet nogle af mine favoritter til inspiration, og både Karla og Frederikke har flere af overstående items. Jeg kan især anbefale de fine Stretch Corduroy Leggings, som Frederikke er meget glad for (og som jeg godt kunne tænke mig i en str.38...). Begge piger har også den lækre Vinter Jersey skirt, som er noget af det blødeste. Jeg er også helt vild med den lækre uld kjole og de matchende bloomers, og så kan jeg simpelthen ikke stå for den fine blå blonde; både skjorten til de store piger og kjolen til de små. Så fint!

4 kommentarer:

 1. Norlie laver altså også de bedste ting. Har du købt noget? Jeg har allerede forsynet pigerne med lidt udsalgssager, så jeg kan ikke helt legitimere at købe mere, selvom jeg allerede har været inde at lure på Norlies hjemmeside. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der står lidt basis bluser og lækre cardigans på min liste, og indtil videre har jeg holdt mig i skindet, så mon ikke de bliver forkælet med lidt mere...

   Slet
 2. Uhh, nogle lækre styles du har valgt ud. Den blå blonde har jeg også sukket efter længe...

  Har indtil videre holdt mig i skindet under udsalget (klap mig lige på skulderen, haha) – men det er altså svært at blive ved med. Der er jo så mange smukke udsalgsstyles, der skriger på at flytte ind herhjemme. Og nu frister du også... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte faktisk på Fleur, da jeg valgte den blå blonde - det er SÅ fin, og jeg er vild med blå til Karla! Nu hvor de har introduceret - 60% bliver det svært fortsat at holde sig i skindet kan jeg forestille mig... Sorry for endnu en fristelse :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.