lørdag den 28. juni 2014

En heldig kartoffel


En af de dejlige ting der følger med bloggeriet er muligheden for at arrangere diverse give aways og kunne glæde en af mine skønne læsere, hvilket jeg gør fra tid til anden. Men omvendt er det altså også skønt at sidde på den anden side og opdage at man er verdens heldigste kartoffel... Det var i hvert fald præcis hvad jeg var, da jeg vandt et gavekort med muligheden for at forkæle mig selv med lækkerier fra webshoppen byflou

Med fare for at lyde utaknemmelig har jeg været i et mode-mekka-dilemma; det er virkelig utroligt det kan være SÅ svært at vælge, når der er frit valg på alle hylder... Efter lange overvejelser faldt valget på disse skønheder; Vivekaa fra By Marlene Birger i den lækreste cremefarvede silke og den blåmønstrede Edwina fra Baum und Pferdgarden. 

Jeg kan da i øvrigt lige tippe om at Byflou i mellemtiden har startet udsalg, så der er mange procenter at spare... og så er deres service altså helt i top, og alene leveringen i den flotte æske var en fornøjelse at modtage.

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke ting du har valgt. Jeg lavede lige den fejl at tjekke deres udsalg ud, og hold nu op - der var mange ting, som jeg pludselig synes, at jeg har hårdt brug for...
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er mange lækre ting, og men pas på for priserne falder yderligere :)

   Slet
 2. Jeg er helt vild med Malene Birger kjolen - som i forelsket. Jeg kom også lige til at gå derind. Der skal snart udsalgsspærring på min iPad - jeg blir ruineret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja sådan har jeg det også. Men tænk hvor mange penge vi sparer ;)

   Slet
 3. meget fine ting, du har fået, skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg følte mig også drøn heldig :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.