tirsdag den 10. juni 2014

Projekt Legehus


Vi er kommet lidt videre med Projekt Legehus, som faktisk blev bygget og malet sidste sommer med hjælp fra morfar, og er blevet brugt flittigt siden. Vi har dog haft travlt med andre projekter (glæden ved at bo i et gammelt hus) - blandt andet Bonus' værelse og vores evighedsprojekt.

Af nytilføjelser er postkassen, som blev hængt op mens Karla sov lur, og hun var ikke til at skyde igennem, da hun opdagede den. At der oven i købet lå en fødselsdagsinvitation fra kusine Celina, var jo intet mindre end fantastisk. Under et besøg på den lokale planteskole fandt vi den fine hvide spand med lyserøde blomster, der også kom op at hænge i løbet af Pinsen. Foran legehuset vil jeg plante nogle storkenæb - indtil for nylig har der været et flor af fine blå forglemmigej, men de ser så triste og kedelige ud når de er visnet.

De som følger mig på instagram ved at vi har malet reoler i de fineste pastelfarver, som skal pynte indendørs, og når vi kommer længere i processen skal I nok blive budt velkommen indenfor.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det altså fint! Jeg har drømt om sådan et siden jeg var barn (nu drømmer jeg mere om at kunne give det til mine egne) :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot :) Glæder mig til engang at have egen have, hvor der er plads til sådan en villa!
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  SvarSlet
 3. Hvor er det også bare pænt :0) Da vi boede i hus havde vi den lille udgave af jeres legehus, men jeres er altså meget skønnere :0)

  SvarSlet
 4. Det ser super flot ud. Jeg har aldrig fået gjort noget ved det legehus vi købte for næsten 2 år siden(!)
  Men det fungerer heldigvis...

  SvarSlet
 5. Årh hvor er det altså bare super sødt!!

  SvarSlet
 6. Hvor fint et hus. Vores har også postkasse - den har været populær, sidst til opbevaring af sten...!?! ;o)

  SvarSlet
 7. Hvor er det fint. Sådan et kunne jeg også godt tænke mig til Carla, men hun må nøjes med sit lille røde hus i Sverige.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 8. Hvor er det super fint! Og virkelig hyggeligt med postkasse. Det mener jeg også at Fleurs legehus skal have. Pierre er dog ikke helt enig. ;)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.