mandag den 30. september 2013

Reima vinterjakke og rabatkode


Det ligner ellers ikke mig at at være i så god tid, men i forrige uge fik vi vinterjakken til Karla på plads. Jeg havde spottet mange lækre jakker til dette event - men jeg faldt pladask for denne jakke fra Reima. Jakken har mange fine detaljer; blandt andet de smarte lommer og det nye logo, og af praktiske detaljer kan jeg nævne de tapede sømme, refleksdetaljerne, den aftagelige hætte - og ikke mindst min personlige kæphest; den uundværlige regulerbare snor nederst, som holder sne og kulde ude.

Modellen hedder Shimo, og jeg er helt vild med den flotte grå farve og det smarte design. For Karlas vedkommende er det lommerne og hætten, og første kommentar faldt prompte; "Neii er den til mig" - efterfulgt af et "hvor er sneen?!". Jeg tvivler dog på at Reima kan love snegaranti, selvom mange af deres modeller er designet til at klare ekstreme vejrforhold. Vi - eller rettere Karla - tester jakken og den har allerede været jakken i brug - så nu kan vinteren bare komme an... Karla er i hvert fald klar til at gå vinteren i møde :)

Hvis du også er faldet for Reimas nye kollektion og ønsker at få styr på vinterovertøjet eller tilbehøret - så kig på Reimas hjemmeside og benyt rabatkoden AB1-47FZ-2MF4-KEAS - så får du 10% på hele din bestilling.

Dette indlæg er sponsoreret, 
men holdningerne er mine egne.

torsdag den 26. september 2013

Bag facaden


En af de ting jeg elsker ved at læse blogs er at komme ind på selve personen bagved bloggen, så jeg vil gerne byde velkommen og fortælle lidt om, hvem der gemmer sig bag denne hvidpudsede facade med kvadrer og originale trævinduer. 

Der er mere end Liberty, lækkert keramik og skønne unger, for udover min status som kæreste (hmrf!), mor og bonusmor er jeg arkitekt med rødder i entreprenørbranchen - deraf de mange idéer, der gør kærestemanden helt bleg... Heldigvis ligger huset op til kreativ tankevirksomhed pga den forholdsvis trange plads (ja, det er et hus, men vi er langt fra de klassiske hundrede-og-et-eller-andet-kvadratmeter, som synes at være standarden) så jeg får tit afløb for skabertrangen - i hvert fald på tegnebordet ;) Det største projekt jeg til dato har overbevist manden om var at flytte køkkenet fra den ene ende af huset til den anden... Det blev tilgengæld også super vellykket.

Kærestemanden min sagde i sin tid at jeg skulle huske på at det (bloggeriet) var en redigeret virkelighed, ikke kun i forhold til billedredigering og lyssætning, men forstået på den måde at vi vælger - og ikke mindst fravælger - hvad vi vil dele af oplysninger om os selv. Her var lidt mere af mig - hvad gemmer sig bag din facade?

mandag den 23. september 2013

Søndagstur


I går pakkede vi Karlas løbecykel i bilen og kørte en tur i Frederiksberg Have. Vi nød de flotte efterårsfarver, så på elefanter, spottede suttetræet, som Karla var meget optaget af. Hun puttede dog straks sin egen i lommen - er endnu ikke med på idéen om at hendes skal op hænge ;)  Vi samlede kastanjer i massevis, som er nu medbragt i vuggestuen, og  formentlig bliver forvandlet til dyr i løbet af dagen... Karla sov efterfølgende i 3,5 time (!!), hvor jeg nød lidt alenetid foran symaskinen - en perfekt søndag!

torsdag den 19. september 2013

The World of...


Tidligere i dag hentede jeg dette fine print til Karla. Det har længe stået på 'min' ønskeseddel til hende, og da jeg så at Misse Mai havde udsalg på netop denne illustration, slog jeg til med det samme.

Jeg er helt forelsket i hendes fine poetiske univers; de eventyrlige illustrationer, der består af mange små fortællinger, der tilsammen fortæller finurlige historier - uden brug af ord. "The World of..." er tegnet med inspiration hos hendes lille søn og beskriver hans verden i små eventyrlige billeder. På min egen ønskeseddel figurerer en anden illustration, hvilket jeg har skrevet om her og her

Jeg hentede illustrationen i Misse Mais' studio og udover de flotte illustrationer blev jeg betaget af det fantastiske lys, hendes inspirerende moodboard, de smukke tapeter, de lækreste små babyvanter - som i øvrigt også kan købes på hendes webshop.

Hvis I ikke allerede kender Misse Mais produkter, så tag et kig på hendes fine webshop  missemai.com - man kan ikke lade være med at blive inspireret...

mandag den 16. september 2013

Et strejf af gult



Tapet / Pip Studio // Sættekasse / Neon Living // Wallsticker / Mimi Lou  // Reol / String 
 Loungestol / Sebra // Træboxe / Sebra // Lampe / Sebra //  Smykkeskrin / Mini Labo

Det kan godt være at idéerne kommer flyvende i en lind strøm - men der er altså et stykke fra idé til handling her på matriklen... I hvert fald har vi stadig gang i projekt "istandsættelse-af-Bonus-værelse" - men det har altså også krævet både nyt gulv, vægge og en ny dør, så nu er alt det sjove i fuld gang. Bonus har tidligere ytret et ønske om farven 'pink', og jeg har tilladt mig at krydre med lidt gult (er dog stadig lidt i tvivl om tapetet). Her er nogle af de ting jeg har ladet mig inspirere af i processen...mon ikke de vil bringe lykke hos en 7-årig...

onsdag den 11. september 2013

Når 'tak' ikke er nok


Når man gerne vil sige 'tak', men når ordet bare ikke er nok i sig selv - sådan har jeg det med min veninde Lis. På trods af en aldersforskel på knap 40 år deler vi samme interesse for kunst, arkitektur og design, og vore veje mødtes da også i sådan en sammenhæng; under et kunstophold i New York for ca. 17 år siden, og vi har holdt kontakten lige siden. Lis følger ivrigt med på bloggen, ved jeg, så hun fik denne gave tidligere i dag 'bare fordi' og fordi jeg gerne vil sige 'tak' for alt og fordi hun er en del af vores liv.

tirsdag den 10. september 2013

Amsterdam #2


Her er lidt mere billedspam fra vores dejlige ferie til Amsterdam, som foruden sightseeing også bød på afslapning, leg, zoo - for alle, inklusive Karlas altid nøgne dukke, som bærer det utroligt opfindsomme navn 'Baby'.

Udover lækker aftensmad på bådens dæk, forkælede vi også os selv med en lækker middag på Hotel de Goudfazant; en gourmetrestaurant beliggende i et gammelt industriområde nord for Amsterdam på den anden side af Ei floden. Lidt besværligt at komme til uden bil (vi havde parkeret mere prisvenligt lidt udenfor byen på langtidsparkering) og med to klapvogne - men alle pigerne klarede det så fint. Stedet var fantastisk, og maden ligeså. Vi havde bestilt bord til kl.17.30 pga børnene, og kl.20.00 var stedet  fyldt! Interiørmæssigt var det en lækkerbisken for arkitekten, og for de bilinteresserede i selskabet var der også noget at savle over. Bestemt et sted jeg kan anbefale, hvis man vil opleve mere end den turist'ede del af byen...

fredag den 6. september 2013

Nu med label


I går modtog jeg de længe ventede labels. Jeg har været omkring mange omskrivninger af navnet, men endte med I T A S - kort og godt. Jeg kan godt lide den enkle skrifttype og måtte helt til Sverige for at finde noget jeg kunne lide, men jeg syntes også de var værd at vente på.

På trods af en sensommerforkølelse fik jeg færdiggjort et par bukser til Karla - med lommer og fast linning, og i det fineste Libertyprint. De passer fint til de brændte rødlige nuancer der er fremme for tiden, og jeg er allerede ved at sammensætte en lille efterårs/vintergarderobe til hustandens hurtigtvoksende krudtugle, men mere om det en anden dag...

Up-date: Mærkerne er fra www.minanamnband.se

torsdag den 5. september 2013

Design Trade




I sidste uge var jeg en smut forbi Bella Centeret til Design Trade, og jeg havde især glædet mig meget til at se Kählers nyheder 'live' - og jeg blev bestemt ikke skuffet. 

Især de enkle Bellino krukker, der fås i de fineste nuancer af lilla, grå og brun, faldt jeg pladask for. De kommer bestemt til at stå på min ønskeliste til jul (ikke at jeg allerede tænker de tanker), og jeg kunne heller ikke stå for de fine porcelænshvide Urbania ophæng, som jeg er sikker på bliver en succes her til jul.

Mano serien bliver jeg heller ikke træt af - faktisk er den med sine feminine runde former en af mine absolutte Kähler-yndlings, og nu er den udviddet med de skønneste farver og dermed et bevis på at Kähler forstår at udvidde en succes. Det samme gør sig gældende for den efterhånden klassiske Omaggio serie, som nu udviddes med et miniaturesæt á 3 mini vaser, med hver deres variation af de velkendte striber. Uh, whats not to like :)

Jeg skal lige for en god ordens skyld nævne at dette ikke er et sponsoreret indlæg, 
men et udtryk for min kærlighed til Kählers univers.

tirsdag den 3. september 2013

Jordbærtærte med et tvist



Uhmm, hvem kan ikke lide jordbærtærte? Det er i hvert fald et stort hit her i hustanden, og Bonus var ikke sen til at springe til med en hjælpende hånd - hun deler nemlig min søde tand, og så syntes vi begge at det er hyggeligt at bage sammen.

Jeg har tidligere lavet dessert med en kageblanding fra Odense Marcipan, og da jeg fik muligheden for at prøve endnu en af de lækre kageblandinger, gik jeg straks om bord i deres overflødighedshorn af opskrifter. På Odense Marcipans hjemmeside kan man nemlig søge på ingredienser og temaer - hvilket er utrolig smart, hvis man vil udvidde sit vanlige repertoire af kager og desserter. Det var virkelig svært at vælge blandt de mange lækre opskrifter, men jeg faldt over denne opskrift på jordbærtærte med et tvist af appelsin, som oven i købet er utrolig nem at lave - man skal bare huske at starte i god tid, da den smager bedst helt kold. Til opskriften har jeg brugt kransekage og chokokoladeovertræk fra Odense Marcipan. Behøver jeg at nævne at den smagte fantastisk, ja, nogen i selskabet påstod ligefrem at den var bedre end bagerens... 

Kunne du også tænke dig at prøve en af de lækre kageblandinger fra Odense Marcipan, så følg med her på bloggen - så er der mulighed for at vinde lækkerier fra Odense Marcipan.
 Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne.

søndag den 1. september 2013

En festlig eftermiddag med Reima


I fredags var Krudtuglen og jeg inviteret til et arrangement med REIMA; et mærke som vi herhjemme er rigtig glade for - især på grund af deres flyverdragter. Päivi fra Reima fortalte om den nye efterårs- og vinterkollektion, og som noget nyt har Reima i år lanceret en newbornkollektion i størrelse 50-80. Vi mødte Anne og lille A, og jeg fik også hilst på søde Signe. Vi blev forkælet med lækre sandwich, scones og frugtspyd, og fik en fin goodiebag med hjem. Karla  hyggede sig at tegne og lege med balloner, og havde en sand fest...

(Model Natalie)  

(Model Annika)
 
Disse to jakker var dem jeg umiddelbart faldt for på grund af deres fine pigede snit og enkle, men praktiske detaljer. Begge jakke er fra Reimas nye Urban kollektion, og kan også fås i en fin blommefarvet, en farve som er en af mine favoritter denne sæson.