søndag den 23. februar 2014

Venskab


I morgen skal jeg drikke kaffe med en gammel ven. En ven jeg har kendt siden 1996 - og et venskab, der opstod et sted mellem Broadway og Guggenheim under en uges kunstophold i New York (men det er en helt anden historie).

På trods af en aldersforskel på godt 40 år (!!) har Lis været i mit liv lige siden, og vi deler passionen for arkitektur, kunst og kultur. Lis er grafisk designer og står bag kendte brands som Faxe Kondi, Kings og Irmas emballage, og så har hun arbejdet i både Paris og New York  - og det var altså ikke noget man kvinder gjorde tilbage i 1960'erne!

Efter Karla er kommet til, er Lis blevet vores reservebedste og er med til alle fødselsdage og højtider. Hun var med til min fødselsdag , og hun skal selvfølgelig være med til fejre Karla næste weekend. Det er et venskab som jeg værdsætter meget højt, og jeg ved at Lis flittigt læser med på bloggen. Tak Lis - for et unikt venskab.

8 kommentarer:

 1. Sådan et venskab er guld værd:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig, og jeg værdsætter det meget :)

   Slet
 2. Hvor lyder det hyggeligt Anita - alder er blot et tal når det kommer til venskaber og kærlighed - det lyder som et skønt bekendtskab - håber I får en dejlig dag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille. Det unikke er også at venskabet med Lis går så langt tilbage og hun har fulgt mig gennem min uddannelse, og nu hvor jeg har stiftet familie - der er dog mange der ikke helt forstår det...

   Slet
 3. Det lyder vildt hyggeligt, Anita. Hvor er det skønt for dig, at have så god en veninde i Lis. Som Mille skriver, er alder blot et tal – det betyder intet.

  Rigtig god fornøjelse. Jeg håber I tager en kage on the side og fejrer Jeres venskab. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sætter også stor pris på det, og tænker ikke meget over tallet, da der er mange fælles interesser at snakke om - og så motionerer hun mere end mig (!)

   Slet
 4. Det lyder som et skønt venskab: Fantastisk når venner bliver som en del af familien :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig meget positivt og givende. Lis har ikke selv børn eller børnebørn og Karla snakker om hende på linje med de andre bedsteforældre - det syntes jeg er fantastisk :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.