torsdag den 13. februar 2014

Turen går til Århus


I dag er min dag. Jeg skal nemlig en tur til Århus og se nærmere på Pomp de Lux's forårs- og sommerkollektion, og i kan tro jeg glæder mig. Herhjemme har vi længe været fan af Pomp de Lux; i starten til Bonus og nu også til Karla - og så er det jo prismæssigt til at komme i nærheden af. Tror faktisk jeg har købt Pomp de Lux siden Bonus passede en str.3-4 år og nu er hun altså lige fyldt 8 år… Nu kan Karla snart passe noget af det første jeg købte – som kvalitetsmæssigt har holdt både farve og pasform.

I skrivende stund sidder jeg i toget tværs gennem Danmark - jeg har nemlig besluttet at gøre en tur ud af det, nu hvor jeg har både tiden og muligheden. Jeg glæder mig til at gense Århus; indsnuse lidt stemning fra latinerkvarteret og måske smutte en tur på Kählers Spisesalon. Derudover skal jeg mødes med nogle skønne blogdamer, både nye og velkendte. Det bliver en god dag :)

4 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig dag du har foran dig;) Og så ses vi nok i aften:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ hyggeligt i går, dejligt at møde dig :)

   Slet
 2. Hej Anita.
  Hvor var det altså bare rigtig hyggeligt i går, ikke mindst at hilse på hinanden. Jeg blev så træt og opsat på at komme mod København igen, at jeg ikke engang kan huske om vi FIK sagt ordentlig farvel til hinanden?! Hvis ikke, så beklager jeg altså... det var bestemt ikke min mening at å uden afsked i hvert fald :-) Nyd resten af weekenden, det bliver bare skønt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig hyggeligt at hilse på dig - kan sagtens forstå at I ville hurtigt hjem :) Lad os da tage en kop kaffe sammen en dag, kunne være SÅ hyggeligt :) Ha en dejlig weekend.

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.