onsdag den 19. februar 2014

En afslappende weekend
Efter dette fine arrangement fulgte både mand og børn trop, og vi tilbragte resten weekenden i Jylland hos min familie, hvor vi ikke lavede andet end at slappede af (nå ja, og så spise, men det ligger dybt i den jyske del af familien...) Det er sjældent vi er i Jylland uden planer om at besøge så mange som muligt, men denne gang havde vi bevidst valgt at vi bare skulle slappe af og være sammen alle sammen; det var virkelig skønt - og det trængte vi til som familie. 

Vi gik blandt andet en lang tur på stranden, hvor vi blev blæst godt igennem. Solen varmede skønt, og begge piger nød at finde sten og skaller. Der er simpelthen ikke noget bedre end sådan en gåtur med vind i håret og masser af frisk luft til at rense ud i tankerne - og for en stund glemme alt om hverdagens trummerum. Det er som om havet, horisonten, bølgerne alt sammen har en beroligende og afstressende effekt. Jeg tror faktisk det er længe siden jeg har slappet så meget af og nydt en weekend så meget... 

Flere af dem tak...

6 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn weekend! Det er vigtigt ikke at have så mange planer altid og heller bare slappe af og nyde at være sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig helt fantastisk, og desværre har jeg en tendens til at ville nå (alt for) meget så jeg glemmer at slappe af... Så det var skønt!

   Slet
 2. Hvor lyder det bare godt. Sikke nogle skønne billeder du har taget,

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sine, det var meget inspirerende; både farverne og lyset - men koldt for fingrene :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.