søndag den 2. februar 2014

CIFF Kids #1

Fredag havde jeg min debut på CIFF, og lad mig bare slå fast at det var et sandt overflødighedshorn af flotte styles, både nye og velkendte mærker, lækre kvaliteter, afdæmpede farver og klare farver, fine blomstrede prints og prints fra dyreverdenen. Der blev gramset, kigget, knipset løs og suget til sig af indtryk og tendenser. Jeg havde mange favoritter og alt for kort tid... 

Smukke småblomstrede Liberty prints i fine lyse farver til efteråret i Poppy Roses Dream Child Collection, hvor vi fik en spændende snak med Minna - indehaver og designeren bag Poppy Rose - om materialer og kvalitet, og om ikke at gå på kompromis.


Mini A Tures AW14 kollektion bød også på lyse afdæmpede farver i blandt andet pudder, koral og karry tilsat flæser, glimmer og matchende strømpebukser i de fineste mønstre. En kollektion der emmer af poesi - men også de klassiske heldragter og det velkendte overtøj.

Jeg fulgtes med min søde medblogger; Maria og mødtes blandt andet med Kira og Signe -  som jeg har hilst på flere gange i andre sammenhænge. Jeg fik også hilst på Mie og søde Manja samt hendes bedårende lille baby, som klarede messen på imponerende vis. Dette er faktisk et af de aspekter, jeg syntes er så fantastisk ved at blogge; at der bag de forskellige blogs sidder søde, dejlige mennesker, som man på baggrund af deres tekst og billeder føler man kender - og som bare er lige så søde, behagelige og venlige som man forestiller sig... 

4 kommentarer:

 1. Og hvor var det hyggeligt lige at mødes i presseloungen og gå sammen til Angulus. Jeg havde desværre så travlt med at lytte til Line Karen, at jeg helt glemte at knipse billeder, dumme mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt søde Signe - og ved du hvad, jeg glemmer altså også tit at tage billeder... Men det er jo kun positivt at vi havde så travlt med at lytte til Line :)

   Slet
 2. Århhh... du er sød Anita! Det var jo bare super hyggeligt og spændende! Kunne bare godt have brugt lidt mere tid derude, ha ha.
  Jeg fik heller ikke taget et eneste billede hos Angulus- skandale!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig SÅ hyggeligt, og set i bagklogskabens klare lys skulle vi have haft meget mere tid - det må vi gøre næste gang.... :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.