lørdag den 8. februar 2014

Flere ønsker...Når man, som jeg, har fødselsdag i begyndelsen af året, er der store chancer for at ønskerne fra jul gentager sig, såfremt man ikke allerede er blevet begavet med lige præcis de ønsker. En af de ting som ikke længere figurerer på listen, er uret fra Daniel Wellington, som nu pynter på mit håndled. Men på trods af nogle få gentagelser har jeg ikke i sinde at lade muligheden for en collage med endnu flere ønsker gå fra mig - og jeg har da været i stand til at forny mig en smule...

Faktisk er jeg allerede blevet begavet med et kæresteophold, og jeg ved ikke hvad der glæder mig mest; selve opholdet (destination stadig ukendt, så gode råd modtages gerne) eller at min dejlige kæreste ved lige præcist hvad der er allermest tiltrængt - og som er meget mere værd end guld og diamanter (selvom det også er dejligt...)

4 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt for Jer, at I har et kæresteophold i vente. Var det mig (og Pierre) der skulle afsted, ville destinationen nok være Paris eller Berlin. Det gad vi nu godt...

  Meget lækre ønsker du har dig. Ringen er virkelig fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Paris står altså også højt på min rejse-med-kæreste-ønskeliste :)
   Jeg har en del smykker fra Carré - og er helt vild med den ring!

   Slet
 2. Det må være enormt lækkert med en kæreste weekend i udsigt! Men gaveønskerne ser nu altså også gode ud - hver og en. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig helt vildt til kæresteweekend, og nogle af ønskerne blev indfriet - fødselsdage er dejlige :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.