tirsdag den 18. februar 2014

POMPdeLUX nyheder

Som jeg skrev lige her, har jeg været en tur i Jylland, for at se nærmere på POMPdeLUX's spring/summer kollektion. På sådan en råkold februardag var det skønt at blive lukket ind i POMPdeLUX's univers af fine forårsfarver, lette materialer, smukke prints og styles. Udover en fin fremvisning af de dygtige folk bag PdL blev vi forkælet med lækre medaljer - og ja, de var lige så gode som de ser ud...

Der er som altid i PdL's kollektioner en rød tråd; både i farveholdningen og designet af de forskellige styles, og det er ikke nogen hemmelighed at vi her på matriklen er meget glade for POMPdeLUX. En af de ting jeg særligt sætter pris på hos PdL er at deres design er tilpasset børn med tanke for at børn skal være børn - og ikke små voksne. Der skal være plads til leg og til røre sig i, men selvfølgelig også til fest, med feminine kjoler, accessories, glimmer og fine tylskørter.  

Vi er især glade for deres tunikaer, som bruges hele året - i de kolde måneder med en matchende t-shirt under - hvilket er en del af deres  mix & match koncept. De mange styles kan kombineres på kryds og tværs, hvilket betyder at man med få styles kan sammensætte flere forskellige sæt. Det matcher oven i købet de tidligere kollektioner, så man med få midler kan udvidde garderoben.

Favoritter
Det er svært at udpege nogle få favoritter fra så stor (i alt 250 styles) en kollektion, men Lisbeth og jeg kunne ikke stå for den blå jakke og tunikaen med det yndige blomsterprint. Prøv lige at se det fine foer i jakken - det er da ikke til at stå for. Jakken fås også i en fin rosa og en mørkere grå. Den hvide kjole er måske sart i manges øjne, men jeg er en sucker for romance og kan lige se Karla for mig løbe rundt på stranden eller i haven på en varm sommerdag. Den fås i øvrigt også i en peach, en rosa og en mere praktisk grå - og som tunika.Adventure by PdL
Det sidste nye fra PompdeLux er en serie af funktionelt overtøj bestående af shell, softshell og fleece kaldet Adventure by PdL. Det fås i fire flotte farver som kan mixes på kryds og tværs.
 
- Prøv selv at tage et kig i deres nye katalog og lad dig inspirere af de fine farver, smarte styles og lækre softwear og ikke mindst den nye Adventure by PdL kollektion - jeg kan næsten garantere at du ikke bliver skuffet...

2 kommentarer:

  1. Det var super hyggeligt at se dig igen, Anita. Jakken bliver et sikkert hit – valgte den samme til Fleur. ;)

    SvarSlet
  2. Det var virkelig hyggeligt Tine, omend det var kort :) Det er jo lige det med geografien, men det kunne være hyggeligt at ses snart igen :)

    Vi deler bestemt samme smag, jeg tror at den bliver så fin til begge piger.

    - også tusind tak for din shoppehjælp til byKier, det er jeg virkelig glad for. Lad os lige snakkes ved :)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.