torsdag den 7. februar 2013

Sum, sum, sum...
Et par glimt af Karlas fastelavnskostume. Det er blevet præcist som jeg forestillede mig, og faktisk var vingerne meget nemmere end jeg troede... Jeg har brugt samme metode som ved edderkoppekostumerne. Bagstykket består af to stykker pap beklædt med filt, hvorpå vingerne og elastikken er monteret. Selve broden, som er fyldt med pladevat, er tegnet ud fra fri fantasi. Jeg kan næsten ikke vente til at se hende summe omkring i vuggestuen i morgen.

8 kommentarer:

 1. Ej hvor godt - jeg håber vi får lov at se det på - det ser rigtig fint ud.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Det blir et fantastisk syn! Kostumet ser jo lige så lækkert ud som edderkoppekostumerne, og de var altså så vidunderlige! Du er så god til det dér Anita! Allerede thumbs up :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fint Anita - hun bliver så sød som bi! Er imponeret over alle de fine og hjemmelavede kostumer der dukker op her i blogland!
  Glæder mig til at se et billede af den lille bi i action..

  SvarSlet
 4. Hun bliver en fin bi, er jeg sikker på:)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det flot ud. Jeg håber vi også for lov at se det på :-)

  SvarSlet
 6. Årh så gennemført og fint :)

  SvarSlet
 7. Det var da den fineste og mest gennemførte bi!

  For et par år siden syede jeg også bikostume til Ingrid, men vingerne drillede enormt meget! Så jeg overvejer at skifte dem ud, så jeg må lige lure dine vingefifs af. Tror du ikke det kan lade sig gøre? Du kan se dem her:

  http://kreakullerogkrudtuglen.blogspot.dk/2011/02/fastelavns-forberedelser-1.html

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.