onsdag den 10. april 2013

FINDERS KEEPERS

I weekenden lokkede jeg manden og krudtuglen med til Finders Keepers designmarked i Korsgadehallen. Jeg nåede aldrig at komme forbi op til jul, så jeg var meget spændt. Vi ankom 'tidlig' søndag, men der var allerede fyldt med mennesker, og det var svært at holde styr på en over-det-hele-Karla, som havde en fest. Jeg havde forestillet mig at jeg skulle hjem med en masse lækre prints, men jeg holdte mig i skindet - nok mest pga. mandens mådeholdne tilgang til indkøb til hjemmet. Jeg kom dog hjem med disse fine TopIt stager med udskifteligt plexiglas. De står så fint herhjemme og passer perfekt til mine HangArounds fra Spagat.

21 kommentarer:

 1. De er rigtig fine og passer perfekt til dine HangArounds :-)
  Er det et designmarked som kun er der af og til?
  Rigtig god dag :-)

  P.S. kender godt det der med at drømme om en design-købe-rus og når manden så står i baggrunden forgår lysten ;-) hi hi men måske er det også det bedste ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det er kommer til efteråret og igen til jul - måske du kan tage en smut forbi hvis du er i Danmark. Det er i hvertfald et besøg værd :)
   Og du har ret - det er godt at have en til at holde lidt igen...

   Slet
 2. Svar
  1. Tak, er også glad for at jeg købte dem med hjem :)

   Slet
 3. De er fede! Det er da cool med de udskiftelige ringe og de passer jo perfekt til dine fine HangArounds :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt utroligt - og det var faktisk manden der bemærkede det... :)

   Slet
 4. De er super fede. Virkelig smart med ringene, der kan skiftes ud. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og som du kan se gav Karla dem en ny idé med at lave ringene i forskellige størrelser.

   Slet
 5. De er bare super fine!! Det ser ud til at have været et rigtig godt "marked", det ville jeg gerne have besøgt;0) Kender godt det der med manden og indkøb til hjemmet...nogle gange er det meget godt, at han er med til at holde lidt igen:0) Ha' en dejlig aften. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for at vi kom afsted, og det var nok kun godt for pengepungen at manden var med ;)

   Slet
 6. Hej Anita

  SÅ fandt jeg også din blog - og selv tak for i går :-) Det var dejligt at I fandt et par, der faldt i prinsessens smag. hvor er hun dog også en skøn pige - kunne slet ikke stå for, at hun lige vinkede til mig :-)

  Som jeg også har skrevet i svar til dig på min egen blog, så har Karen den samme model i guld, som hun har brugt over vinteren som din sko/indesko - så hvis I vil købe den billigt, kunne det være herligt at give den et lidt længere liv :-) Den er som ny.

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Mette og velkommen til, det var virkelig hyggeligt at hilse på både dig og din søster :) Og Karla var helt vild med Karen. Er vild med skoene - og skriver dig lige en mail vedr. skoene.

   Slet
 7. Ej, det ser så spændede ud, og det ser ud til I alle fik en masse dejlgie indtryk:-) Så flotte stager, de er utroligt flotte! ha en super dejlig weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også skønt at 'komme lidt ud' - er så glad for mit køb :) ha en dejlig dag :)

   Slet
 8. Du skriver, at stagerne hedder TopIt. Ved du hvor man kan købe dem? Jeg var nemlig også til Finders keepers og har virkelig fortrudt, at jeg ikke fik dem købt. Jeg har prøvet at Google dem men jeg kan ikke finde dem nogen steder.
  Kh. Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener at kunne huske at de ikke er sat i produktion endnu, men jeg var så smart at tage deres visitkort med mailadresse - finder det lige frem og skriver den her.

   Slet
  2. 1000 tak. Det ville bare være så dejligt. Jeg håber man kan bestille dem :) De er sååååå flotte.

   Slet
  3. Designerne bag hedder Sanne Kyed og Anne Nørbjerg.
   Har en mail der siger: sannekyed@gmail.com

   Husk at bestille ekstra plexiglas - jeg er glad for at have alle farverne så jeg kan bytte rundt.

   Slet
 9. Dejlige billeder, er helt vild med kjolen. Er den hjemmekreeret?

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.