fredag den 19. april 2013

byKier

Vi har været så heldige at modtage en lækker pakke fra ByKier med fine forårssko og strik til begge piger. Karla er blevet forkælet med et par sølvsko med koralfarvede stikninger og praktisk velcolukning - som hun selv mestrede med lidt hjælp fra storesøster - samt en lækker rosa cardigan i økologisk bomuld. Den smarte ankelstøvle med stjerner ligeledes i sølvfarvet skind passer perfekt til Frederikke, og den grå cardigan i kraftig økologisk bomuld, er perfekt under jakken på en kølig dag.

Jeg har tidligere handlet hos byKier, og er meget tilfreds med både kvaliteten og deres upåklagelige service.  Vi har især været glade for deres hjemmesko, og Karla har haft disse vinterstøvler med tex-membran, som har holdt hendes fødder både varme og tørre hele vinteren igennem.

Med hensyn til at handle sko på nettet, har jeg ikke haft betænkeligheder - og slet ikke når der på byKiers hjemmeside ligger en video, der viser hvor let det er at opmåle de små lækre fusser. Karla syntes i hvert fald det var sjovt at få tegnet omrids af sine bare fødder, men skulle man være uheldig med størrelsen, kan man bestille en billig returlabel - så kan det næsten ikke være nemmere.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du automatisk 5% rabat på køb samt billig fragt - og lige nu er der 20% rabat på alle nye varer. Det er et tilbud man næsten ikke kan lade gå fra sig. Jeg skal i hvert fald have suppleret med de lysegrå gummistøvler med stjerne på siden til Karla. Så gå ind på ByKiers hjemmeside lige her og lad dig friste af det flotte udvalg.

I samarbejde med Lone, designeren bag ByKier, skyder jeg en give away i gang en af de nærmeste dage, så følg med her eller på ByKiers side på facebook.
Dette er et sponsoreret indlæg, men meninger og holdninger er mine egne.

10 kommentarer:

 1. Fine sager. Har også været glad for deres fodtøj til mine unger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, jeg syntes faktisk også de har lækre og seje ting til drengene :)

   Slet
 2. Fine ting og herlige billeder :-)
  God lørdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, nogle gange er det nu svært at fange dem begge i et godt øjeblik. Kh Anita

   Slet
 3. Lækkert! Det er også fine sager I har fået. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, pigerne var også ellevilde - og det hele var bare lige i øjet :)

   Slet
 4. Så nydelige klær og sko dere har fått. Heldige dere!

  SvarSlet
 5. Jeg har også købt flere ting hos by Kier - og det ér virkelig lækre sager og go kvalitet. Jeg har også købt støvler til mig selv som jeg er MEGET glad for, så det er rigtig øv de ikke laver voksen størrelser mere. Fine ting I dér har fået jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, og jeg har både sandaler og ballerinaer derfra, det ærgrer mig også at de ikke producerer voksen størrelser mere... Det var nemlig fine designs til gode priser.

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.