onsdag den 17. april 2013

Pssst

Vi har denne juniorstol til Frederikke og vil gerne have en tilsvarende til Karla, men den har længe været udgået i Ikeas sortiment (OG DET FORSTÅR MAN JO IKKE) og derfor i høj kurs på brugtmarkedet. Jeg har dog lige læst at Ikea genoptager produktionen og den kommer i butikkerne til august. Yeah, mon ikke vi er mange der er glade for den nyhed ?!
Kilde Boligmangasiet nr.159

8 kommentarer:

 1. Det har jeg nemlig også spottet. Søgte vidt og bredt efter den og gav til sidst op, så jeg var nødt til at købe en af deres andre modeller, som jeg slet ikke synes er lige så fin. Så nu overvejer jeg kraftigt at skifte den ud til august. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan faktisk godt huske dit indlæg, hvor jeg blev overrasket over at de ikke blev produceret mere. Du må en tur til Ikea i august ligesom os andre...

   Slet
 2. JO! det var også den vi var ude efter, da vi skulle have en juniorstol. Vi endte med Urban som vi også er glade for, men den model her er super fin ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Urban er også rigtig fin, denne her passer bare bedre ind hjemme hos os :)

   Slet
 3. Tak for god Info. Det er jeg SÅ glad for at få at vide. Fattede heller ikke hvorfor den udgik. Den er jo så fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt, er kun glad for at kunne hjælpe :)
   Håber du får fat i den.

   Slet
 4. Ha ha... Det tror jeg, at vi er mange der har spottet i boligmagasinet. Glæder mig til august og håber, at jeg får fingre i et par stykker :-) Sødt af dig at dele info.
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mon ikke vi er mange som er glade for den nyhed - måske vi ses i Ikea ;)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.