torsdag den 27. juni 2013

Designkartellet

 Jeg prøver at gøre en dyd af at shoppe lokalt når der skal shoppes gaver, og i min lille del af København ligger denne lækre designbutik, fyldt med lækker (lokal) keramik, de fineste børnetøjskreationer, legetøj, unikapuder, smykker (blandt andet min personlige farvorit, Pernille Corydon), papir og æsker samt mærker/navne som Oyoy, Lucie Kaas, Gry Fager og Rie Elise Larsen.

Navnet er Designkartellet, og der er virkelig noget for enhver smag. Hvis du på et tidspunkt kommer på disse kanter, er den bestemt et besøg værd! Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi, kan Designkartellet også opleves hos Kirkesjov, da Mette er en del ef det spændende og kreative butiksfællesskab.
 
Kirkesjov / Designkartellet forhandler også de fine Livie og Luca sko, og vi er så heldige at have to par til Karla (moren kunne ikke bestemme sig) og de er super bløde og behagelige.

For en god ordens skyld skal jeg lige nævne at dette ikke er et sponsoreret indlæg.


8 kommentarer:

 1. Hvor ser det ud til at være en fin butik :) Jeg har det på samme måde mht de lokale butikker. De giver så meget liv til ens bydel, så det er bare med at støtte dem så godt man kan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Signe - og det er sådan en fin butik :)

   Slet
 2. Svar
  1. Nemlig, og farligt for pengepungen ;)

   Slet
 3. Så mye pent de har her. Bildet med trekantene har jeg malt selv :) Tusen takk for fin kommentar! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det meste er hjemmelavet, meget kreativt. Er vild med dit billede :)

   Slet
 4. Kære Anita

  Sikke et fint indlæg - det er vi rigtig glad for. Og endnu mere glade for, at du jævnligt kommer forbi til en hyggesluder og lidt gaveindkøb :-) Og tusind takfor i dag - det var endnu en dejlig dag!

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg nyder jo ligeså meget at kigge forbi, lad os også prøve at finde tid til noget kaffehygge også - evt. med de to små K'er :)

   Selv taK for igår - det var en fantastisk hyggelig og inspirerende dag med de sødeste blogdamer :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.