mandag den 17. juni 2013

Hemmeligheder


På sådan en skøn regnvejrsweekend har jeg kreeret hemmeligheder til en forestående fødselsdag i et velkendt mønster og det fineste Phoebe Libertyprint. Karla har lavet picnic på stuegulvet (hun serverer altid til Frederikke selvom hun ikke er her - sødt!) og så har vi efterfølgende jagtet vandpytter i solen... 
Må jeg bede om flere af denne slags weekender, tak. Uden planer, men tid til hygge, leg og krea, så er vejret er underordnet i min verden.

14 kommentarer:

 1. Fine hemmeligheder du sysler med! Kjolemodellen og printet er så fint. Jeg syr også på vingekjolen til Ingrid, men det tager noget tid, når der bare bruges en halv time her og der. ;)

  Vi har Nordeuropas største samling af trælegemad og tilbehør (har bare et svagt punkt for det), men jeg kan se at I også er godt med. Det er pænt at se på, og giver den bedste leg. Ren win-win.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh kender godt det med at stjæle halve timer... Jeg spændt på at se vingekjolen til Indgrid og hvilket stof du har valgt.

   Trælegemad er bare det bedste, og Karla kan få lang tid til at gå med at servere for os andre og dukke Baby. Jeg ville dog ønske at jeg kunne hækle fine cupcakes ala Jeanette/Lutter Idyl.

   Slet
 2. Det ser ud til at være en smuk kreation fra din hånd. Sikke en heldig pige, der får den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, glæer mig til at vise den frem - når modtageren har fået den :) Håber hun bliver glad...

   Slet
 3. Det ser ud til at være en skøn skøn hemmelighed du har kreeret! Mønsteret er da helt fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan simpelthen ikke stå for det mønster. Har allerede en mere undervejs, og et par stykker 'i hovedet'...

   Slet
 4. Åh ja de skønne weekender. Dejlige billeder:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julie, det var en skøn skøn weekend :)

   Slet
 5. Hvor er du god med hjemmelavede hemmeligheder- det ser spændende og fint ud- jeg er enig , weekender hvor der ikke sker så meget er sagen! Jeg rejser til Kina snart, skal være væk fra hasse og Hector i en hel uge, pyh jeg synes det er hårdt og særligt derfor laver vi ikke noget i denne uge udover hygge! Dejlige billeder Anita- det er fedt at hoppe i vandpytter! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener også at huske at du er ret god til hemmeligheder, søde Mille, og så syntes jeg jo bare det er dejligt at glæde andre :)

   Åh hvor må det være hårdt at undvære i en hel uge, så jeg kan godt forstå at du stor-nyder og suger alt Dobbelt H til dig i disse dage. Men ha en rigtig dejlig tur, det lyder rigtig spændende med dit arbejde, måske du vil afsløre lidt mere på bloggen en dag? Kh Anita

   Slet
 6. Åhh ja, weekender uden planer, med plads til fordybelse og nærvær... Det lyder så godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig bare det bedste, og det giver plus på energi-kontoen. Ha en skøn dag Signe :)

   Slet
 7. Uha det ser lækkert ud kære Anita! Vidunderligt at der kan blive skabt så smuk en prinsesse drøm i så gråt et vejr. Dejligt med en så skøn weekend, håber de kommer i flæng sommeren over:-) Ha en rigtig dejlig aften! Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at vise det færdige reslutat, og så håber jeg på mange flere af den slags weekender - for det er så dejligt at få/tage sig tid til at skabe og være kreativ :)
   Ha en skøn dag. Kh Anita

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.