onsdag den 5. juni 2013

Fars dagHvad virker mere oplagt på fars dag end pizza på Mother... Det faldt i hvert fald i god jord hos både store og små, og så kunne vi nyde kold rosé på hippe Vesterbro - se dét er altså lykken når man til hverdag geografisk og ikke mindst kulinarisk befinder sig i knap så smarte Brønshøj ;)

Det var en perfekt afslutning på en fantastisk sommerdag, som inkluderede afslapning, is og vandleg i haven.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, jeg syntes også de afspejler en dejlig dag :)

   Slet
 2. Haha, jeg kan se en slet skjult reference til min besked. ;) Det ser ud til at være en helt igennem god fars dag.

  Jeg må hellere huske at vejret da efterhånden er ved at indbyde til vandleg. Som barn elskede jeg den "gammeldags" vandspreder, så det kan da godt være vi skulle have sådan en til sommer. Så bliver græsset nok også grønnere og børnene gladere. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcist, var spændt på om du så/fangede den ;)

   I må da have jer en vandspreder, det er så skægt at se pigerne lege og løbe igennem. Har også selv de dejligste minder fra de gode gamle dage - vi havde nemlig ikke badebassin...

   Slet
 3. Hippe hippe Vesterbro... Har du prøvet fiskebaren? Der findes så mange gode spisesteder i Kbh! Herlev er absolut gastronomiens svar på tjernobyl... eller... gastronomi findes i hvert fald ikke her, ligesom Brønshøj! Vi har dog lige fået en Gastronomia Italiana, som I jo også har tæt på Jer, og af take out at være, er det nu altså gode pizzaer(eller pizze som det jo hedder!).

  Men hvis du er glad for pizze, så skulle du prøve Gorm's i Nyhavn, og hvis du bare er glad for italiensk, så prøv vores venners vinbar Il Senso i Gothersgade! Om sommeren kan man få en picnickurv med anti pasti med over i Kgs. Have, SÅ lækkert!

  Og den der vandspreder må vi også have fat på! Jeg kan huske vi havde en i børnehaven da jeg var barn. Men Oh Ve, tænk hvis børnene skulle rende med bar r** nutildags! Nogen kunne jo se det!(Kan du læse ironien?)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skam rigtig glade for vores Gastronomia Italiana, men vi må da prøve Il Senso... Gorms har vi stadig til gode, men laver selv pizza fra hans bog :)

   I må have jer en vandspreder, det er altså et kæmpe hit :) Så må naboen lukke øjnene ;)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.