onsdag den 9. april 2014

En vinderJeg har glædet mig til at annoncere vinderen af denne fine give away jeg har haft  kørende i samarbejde med Norlie, men grundet jubelglæde på matriklen grundet en god nyhed, har jeg først trukket vinderen nu. Den er trukket på gammeldags vis, og jeg har fået hjælp af Karla, som har ageret lykkens gudinde. Hun har stolt trukket nummer 28, som gemmer på Anne-Mette. Stort tillykke til dig.

Til jer andre; tusind tak for at I ville deltage. Omend jeg gerne ville, kan jeg desværre ikke glæde jer alle med glimmer, men som et lille plaster på såret kan jeg fortælle at Norlie i øjeblikket giver rabat ved køb hos en af deres konsulenter. Se mere på deres hjemmeside. Sidst, men ikke mindst et stort tak til Norlie for at sponsorere denne fine give away.

2 kommentarer:

  1. Heeeyyyy.... TAK Karla for at trække lige præcis mit nummer :-) :-) Hvor skønt Anita - jeg vil glæde mig SÅ meget til at glæde min veninde. Waauuu. (hun bruger str. s er jeg sikker på, men måske skal jeg ikke skrive det til dig til dig??) Endnu engang TAK - Også til Norlie for at få muligheden for at glæde.... Knus AM

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er dejligt at kunne glæde andre :) Send mig lige en mail med adresse...

      Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.