onsdag den 1. oktober 2014

De to her


I weekenden lokkede jeg pigerne til et lille fotoshoot, og jeg blev helt varm om hjertet, da jeg så resultaterne: De to her; mine to piger. Den ene lille og fræk - og min egen. Den anden følsom og hengiven, men kun til 'låns', selvom jeg ikke føler det sådan. Jeg har skrevet om det før, men det betyder meget for mig at se den tætte relation mellem Karla og hendes storesøster - som hun selvfølgelig bliver kaldt, selvom de kun er halvsøstre. I øjeblikket kører vi desværre af forskellige årsager en 4-10 ordring, hvilket betyder at Karla kun ser sin storesøster 4 dage ud af 14. Selvom det selvfølgelig er Frederikke der lider det største afsavn i forhold til at se sin far og (halv) søster så lidt, gør det mig alligevel ondt at se, hvor meget Karla savner sin storesøster. På trods af både aldersforskel og søskenderelation har de et tæt bånd, og Frederikke er en fantastisk storesøster for Karla.

Begge piger er i Limited By NameIt. Den lækre vamsede Nitluina strik med henholdsvis sølv- og guldglimmer er et kæmpe hit hos begge piger. Karla kan på trods sine kun 3,5 år passe en 110, så det lækre Limited By NameIt er ikke kun forbeholdt storesøster. Det er vist tydeligt at se, at hun er stolt!

12 kommentarer:

 1. Ååh det er ligesom in Alvin og hans to brødre (som har en anden mor). Hvor er det dejligt at se kærlighed på den måde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender ikke Alvin...? Men det lyder som om den bør ses/læses... Det er nemlig ren kærlighed :)

   Slet
 2. Hvor er det nogle skønne billeder! Det er så fantastisk med søskendekærlighed. Pigerne er jo fuldstændig ligeglade med om de er halv- eller helsøskende... Men hvor er det synd for dem begge, at skulle undvære hinanden så længe. Ti dage er lang tid - særligt i børns verden.

  Kram til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tine. Det er nemlig rigtigt, de er søskende i hjertet, og især Karla forstår ikke tidsbegrebet endnu. Selvom det nu også er lang tid for os voksne.

   Slet
 3. Skønne billeder, OG strik. ;o)
  Om de er hel, halv, sted eller pap, afgør jo ikke relationen de har til hinanden.
  I hjertet er de helt sikkert HELE søskende. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord. De er nemlig hele søskende, og vi har heller aldrig kaldt det andet :)

   Slet
 4. Sikke dog nogle skønne piger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have :) Selvom jeg jo ikke kan tage æren for den store, er hun alligevel 'min' i hjertet :)

   Slet
 5. Skønne billeder - søskendekærlighed er det største!
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Tina. Der er nemlig ikke noget bedre end at se og opleve den kærlighed :)

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. (prøver lige igen - det gik lidt hurtigt ;))

  Hvor er det dejligt med den kærlighed der er imellem dem! og skønt den ikke er mindre, bare fordi de ikke har den samme mor. Ord som 'hele' og 'ægte' lyder ofte så negativt, især fordi det lyder til at deres kærlighed, til hinanden, både er helt og ægte <3 Søskende er en kæmpe gave!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.