mandag den 17. november 2014

Venindetid


Denne weekend har været en af de bedste længe... Den har nemlig stået i venskabets tegn og har været et sandt overflødighedshorn af lækker mad, gode lange snakke og kreatid med allersødeste Maiken. Geografien spænder desværre ben for vores venskab - som i øvrigt er opstået og vokset ud af dette medie - så enhver mulighed for at ses hilses velkommen. Det var et dejligt gensyn, men sådan et døgn går bare alt for hurtigt ... 

Vel hjemme igen om søndagen blev der skruet op for kvalitetstiden med mine tre kære; der blev leget med blade, spillet spil, hygget med perler og bare 'været' - fuldstændig på pigernes præmisser. De holder nemlig begge af 'bare' at være hjemme, hvilket passede mig fint ovenpå et par lange dage.

7 kommentarer:

 1. Jeg Så godt jeres fine billeder på IG og blev dødmisundelig på det lækre morgenbord. Det er så skønt med sådan en weekend - i næste weekend kommer min søster og jeg glæder mig også til at fylde op på energikontoen :) Håber du får en skøn uge <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rart at lade op med godt selskab, håber du får en dejlig weekend med din søster kære Mille. Ønsker dig også en skøn uge :)

   Slet
 2. Nøj som det bare ser skønt og hyggeligt ud. November hygge når det er allerbedst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja efteråret byder heldigvis også på dejlige hyggestunder indendøre :)

   Slet
 3. Lækkert dækket bord og venindetid er bare noget af det bedste :0) Det er også bare super skønt at holde fri og lave ingenting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan også tro det blev værdsat - begge dele :)

   Slet
 4. Det var temmelig skønt med besøg! :)

  Det ser jo næsten ud som om, vi ikke har lavet andet end at spise? (Vist heller ikke fjernt fra virkeligheden) Vi havde vist for travlt med at hygge til at forevige de andre gode øjeblikke. ;)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.