mandag den 10. november 2014

Brunchtid
Jeg ved ikke noget bedre end at invitere gode venner til brunch, men jeg syntes der går megen tid med at handle ind, forberede, og jeg kommer tit til at stå i køkkenet hele morgenen og den foregående aften - med det resultat, at jeg er træt og ikke nyder selskabet, som jeg gerne ville...
Dette blev der dog ikke noget af denne gang, for da vi inviterede gode venner til brunch, var det med hjælp fra Brunchtid.dk. Det var både nemt - og ikke mindst vildt lækkert. Men allermest vigtigt; der var tid til mere nærvær, til at slappe af og til at få snakket sammen.

Vi var 10 personer, så jeg valgte at sammensætte en buffet, hvilket i øvrigt var en udfordring i sig selv. Der var så meget lækkert at vælge imellem;
Græsk yoghurt med blomster honning, rabarberkompot og hjemmelavede kanelcroutoner
Ristede okse brunchpølser
Mini laksetærte med varmrøget laks og blancheret spinat
Små ovnbagte kartofler med pesto og ramsløgs aioli
Hjemmelavet rørægstoppe med lufttørret skinke
Hjemmesyltede halve blommer med rørt limecreme
Chokolade-nødde-creme med crunch

...Jeg kunne blive ved, alt var virkelig lækkert! Der fulgte oven i købet kaffe, chai og the med OG stempelkander. Kaffen var pakket i portioner, der passede til kanden. Så bliver det simpelthen ikke nemmere.
 
Brøddet var selvfølgelig hjemmebagt - og bagt om morgenen, så det var lunt, da vi modtog maden, som blev leveret ca ½ time før gæsterne ankom - lige tids nok til at anrette det. Der var flere forskellige slags; landbrød, små rugbrød med figner og chokolade, valnøddeboller og økologiske italienske boller. Behøver jeg at nævne, at der selvfølgelig var smør med.

Hvis du har svært ved at vælge har brunchtid.dk kreeret forskellige menuer alt efter smag og behag; vælg for eksempel  Italiensk brunch, Amerikansk brunch, kvindebrunch - eller hvad med en lækker julebrunch. Mulighederne er i hvert fald mange, og jeg må indrømme, at det ikke er sidste gang, jeg benytter mig af brunchtid.dk. Konceptet er ganske enkelt genialt, og det er bestemt det værd!

2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare lækkert - bliver helt sulten selvom jeg lige har spist morgenmad.

  Det kan være man lige skal ind og kigge på deres hjemmeside.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må virkelig prøve det en dag, det var simpelthen så lækkert :) Jeg skal i hvert fald have bestilt en julebrunch...

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.