onsdag den 21. november 2012

Nyt til væggen


Da vi kom hjem i går havde posten afleveret en kæmpe pakke, og både indhold (mest hos moren) og fyld vakte stor glæde i det lille hjem. Jeg var faldet over nogle lækre prints til væggen - både til stuen og til pigernes værelse. Karla var selvsagt mest interesseret i flamingofyldet - og ja vi havde det over hele køkkengulvet :)

Til værelset blev det til 'Black Cat' fra Going Danish og 'Circus Ellie' fra Seventy Tree, begge havde jeg længe kigget på, tror de vil passe rigtig fint ind. Til stuen blev det et print fra Bob Noon, men der var så mange spændende at det var svært at vælge... (men mere om det senere) Glæder mig til vi får puttet dem i rammer og sat dem op. 

 - og så lige en beklagelse over vores HAY spisebord, det spiser jo lyset!


2 kommentarer:

  1. Vi har også elefanten fra Seventy Tree i pigernes værelse og jeg bliver bare SÅ glad hver dag ved synet af dem (vi har nemlig også hendes jongleredes kanin) :-)

    SvarSlet
  2. Det er altså sådan nogle lækre prints Seventy Tree laver og elsker Bob Noon, dejligt med forkælelse til væggene og skæg og ballade i form af flamingo til Karla ;-) jeg synes også stadigt flamingo er sjovt :-) ha en dejlig weeken

    SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.