torsdag den 15. november 2012

En uge gammelKarla 1 uge gammel (marts 2011)
Nej, det er ikke en lille ny fidus (Karlas kælenavn, da hun lå inde i min mave) - det er skam 'Itas Album' der har været i luften i en uge, og hvor har det været en spændende uge. Jeg føler mig allerede vel modtaget herinde, på blot en uge har jeg fået mange positive tilkendegivelser og hele 8 faste læsere - skønt :) Går nu allerede og overvejer min første give away når jeg  runder de 25 (læsere)...

Tæppet er i øvrigt denne skønne opskrift fra Drops som min mor strikkede før Karla blev født. Det skulle kunne bruges af begge køn, da vi ønskede at det skulle være en overraskelse - hvilket ellers er meget atypisk for mig, da jeg besidder et yderst veludviklet planlægningsgen ;-)
Jeg kan huske mine betænkeligheder ved at tage springet og oprette en blog. Der var mange overvejelser; hvad kan jeg bidrage med - og hvad kan jeg gøre for at skille mig ud... og måske også fordi jeg i bund og grund er en meget privat person. Jeg følte dog alligevel trang til at være en del at dette fællesskab; jeg fulgte jo allerede med fra sidelinjen og følte at jeg 'kendte' mange af jer allerede. 

Egentligt er navnet Itas Album meget personligt, da det er et kælenavn som min skønne bonusdatter har brugt siden hun var to og et halvt. Dvs først var det Issa, og senere kom Ita til. Hun (Ita) har hængt ved og bliver også anvendt i Bonus' andet hjem, og nu er hun snart syv og fortæller mig en gang i mellem "at hun jo godt ved at jeg hedder Anita". 
Bonus 2,5 år (2008)

9 kommentarer:

 1. Yes! :-) Det vil jeg da ! Tillykke med 1 uges-dag :) Jeg glæder mig til at følge med. KH K

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare skønt at du er landet godt efter den første uge-rejse... er sikker på du nok skal få mange flere inden længe. Du har fat i noget godt, måske fordi du har læst med og afluret skønne tricks fra sidelinjen. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med videre :-)

  SvarSlet
 3. Velkommen til blogland(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort til Moviezoo(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/11/give-away-nr-15.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - er glad for at du fandt min blog :)

   Slet
 4. Skøn blog du allerede har lavet er helt vild med dit enkle design. Har også læst blogs i flere år og tog springet og hoppede ind i manegen, og det er virkeligt skønt at være en del af blogland. Håber du kommer til at nyde det og glæder mig til at følge dit univers :-)

  SvarSlet
 5. P.s. Kommer du ikke på bloglvin så man kan følge dig der?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord - har lige været forbi og melde mig som fast læser.
   Blogloving - jo, da, hvad/hvordan er det lige det fungerer...?

   Slet
 6. Hej Anita, jeg skriver lige en mail :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.