torsdag den 15. august 2013

Bolia favoritterVejret disse dage vidner om efterårets snarlige komme, hvilket der får mig til at tænke på brændte farver og grålige nuancer - i hvert fald blev jeg meget inspireret af Bolias nye kollektion. Bolia er meget mere end bare møbler og har virkelig nogle lækre accessories til hjemmet, og som noget helt nyt har de også introduceret en Lifestyle Collection. Her er nogle af mine favoritter i lækre materialer som træ, pels, kork, læder, glas og messing.

Qua min baggrund som arkitekt får jeg løbende planer og nye idéer til hjemmet (hvilket tit får A til at se helt træt ud) og så har jeg en forkærlighed for lamper, geometriske former og lækre materialer. Jeg kunne sagtens købe mig fattig... især de fine æsker, dækkeservietterne og keyhangeren (især når man som jeg aldrig kan finde sine nøgler) - og så er jeg endnu ikke kommet til ønsket om en nye sofa...

4 kommentarer:

 1. Det er sørme også nogle pæne ting imellem. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, blev ret overrasket da jeg klikkede ind på hjemmesiden...

   Slet
 2. Ih det er jo rent eyecandy Anita! Er bestemt også glad for de geometriske former, spejlet er super smukt ligesom lamperne og keyhangeren er SÅ flot i skind. Tak for dejlige idéer til ønskesedlen:-) Ha en super dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, tænkte faktisk også på dig da jeg lavede indlægget - at det lige var noget for dig :) Sådan en keyhanger vil du sagtens kunne kreere...

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.