lørdag den 24. august 2013

Kähler Spisesalon

Sidste weekend var kærestemanden og jeg på get away, som vi kombinerede med en tur til Århus. Mit store ønske var at besøge Kähler & Friends, men vi ankom desværre efter lukketid... I kan nok tro at undertegnede var skuffet, men andre i selskabet tænkte med lettelse på dankortet, der brændte i min lomme. I stedet spiste vi en lækker frokost på Kählers Spisesalon, som bestemt er et besøg værd. 

Som arkitekt var jeg meget betaget af indretningen og stemningen, der sammen med maden fuldendte "Kähleroplevelsen". Salonen er indrettet efter parisisk forbillede med rustikke langborde, der sammen med de forskellige stole og materialer som mørkt træ og messing, giver stedet en hyggelig og intim atmosfære. Salonen fungerer som et levende display for Kählers produkter, bordene var prydet med vaser med friske blomster og væggene var dekoreret med historiske billeder fra Kählerværkstedet.

Maden bestod af klassisk smørrebrød - men i nye fortolkninger, og vi nød blandt andet Vesterhavsvandring, Kronede Sommerdage og Himmerrigs Hønsesalat. Uhm, siger jeg bare - og så var det en sand fornøjelse at indtage frokosten af Kählers fine keramik. 

Det eneste negative jeg har at sige er at det er en smule langt... Indtil videre kan Københavnerne nyde Kähler i Tivoli, men mon ikke Kähler har planer om noget tilsvarende i hovedstaden - eller noget helt nyt!? Det er i hvert fald ikke idéerne og innovativiteten der mangler...

10 kommentarer:

 1. Det ser rigtig lækkert ud :) Dejligt med en lille get away.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også - ville ønske der var tid til den slags noget oftere...

   Slet
 2. Vigtigt at have lidt alene-tid. Det er lidt sjovt hvordan Kähler kommer på at åbne restauranter, men fint at det var en god oplevelse når nu shoppen var lukket.
  God uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Jeg syntes faktisk det er en rigtig fin kombination af café og design, især når det komplimenterer hinanden så godt... Hvis du kommer til Århus, må du forkæle dig selv med en lækker frokost :)

   Slet
 3. Altid godt med lille tur væk fra hverdagen! Har også været i Spisesalonen og er fan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg var virkelig imponeret, melder mig i fan-skaren :)

   Slet
 4. Øj, de smørrebrød ser godt nok gode ud!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var de også, men det var svært at vælge blandt de mange forskellige muligheder... Må bare af sted endnu engang ;)

   Slet
 5. Ser godt nok drøøøn hyggeligt og dejligt ud! :) Tak for tippet.. Må vidst hellere komme en tur i tivoli for at se hvad den har at byde på..

  Christian

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har stadig Tivoli til gode... Men det skulle også være et besøg værd :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.