søndag den 24. november 2013

Vinderen af Liberty dukkesengetøjet...


...er ejeren bag denne skønne blog. Stort tillykke med det. Hvis du sender mig en mail med din adresse, tager jeg fluks en tur på posthuset i morgen. Så er der en der kan glæde sig. Jeg ved i hvert fald at min lille Karla, vil elske det fine sengetøj at putte sine mange dukker i... Så mon ikke det bringer lykke :)

Tusind tak til jer der ville lege med, og også en stor tak til Katrine / Super Carla, som har været så sød at sponsorere denne fine give away. 

Hvis du er faldet for det fine dukkesengetøj kan et tilsvarende købes på Super Carlas hjemmeside - eller du kan sy et lignende i din egen personlige favorit Liberty.

4 kommentarer:

 1. Tænkte at det var ved at være på tide at jeg fik tilmeldt mig som fast læser på din skønne blog. Jeg har bare bogmærket den på min telefon, så sidder tit og følger med i dit skønne univers. Desværre sker det ikke så tit at jeg får kommenteret på dine indlæg. Det bliver der forhåbentligt rettet op på nu. ;-)
  Hav en skøn aften Anita.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at du læser med, et stort varmt velkommen til :)
   Du laver sådan nogle fine ting, og jeg glæder mig at kigge forbi i Markant shoppen :)
   God aften til dig også.

   Slet
 2. Yay!!! Det er jo mig. Hurra<3 Kender en lille pige som bliver glad for det:)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.