onsdag den 18. december 2013

Blog oplevelser

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig da jeg begyndte at blogge at det ville føre så meget med sig; at jeg siden første indlæg skulle opleve så megen positiv feedback og tilkendegivelse, at jeg gennem diverse arrangementer og events ville møde så mange søde og spændende mennesker, og ikke mindst at der på trods af geografi ville opstå et fantastisk venskab.


I sidste uge havde jeg besøg af Maiken, med hvem jeg deler passionen for det kreative. Vi havde mulighed for at hellige os det kreative en hel dag, hvor der blev klippet, syet og snakket. Faktisk blev der snakket så meget at produktiviteten ikke var så stor, men vi fik blandt andet kreeret en nederdel i glimmerzebra samt dukketøj til Karlas elskede dukke (mere om det en anden dag)... Maiken havde disse flotte sløjfer med til mig, endnu engang tusind tak! 


Derudover var vi inviteret til et Vølve arrangement af skønne Amira, hvor vi under kyndig vejledning af Thea - kvinden bag Vølve - blandende vores egen scrub og shampoo. Der blev grinet, snakket og nydt en god, men stærk(!) gløgg - og jeg fik hilst på søde Signe, som jeg har mødt via andre blogarrangementer og mødte en anden skøn Signe, som jeg nærmest følte jeg kendte på baggrund af hendes fine blog...

Det var virkelig en uge med oplevelser af de helt gode; dem man kan leve længe på og dem, som jeg ønsker og håber at andre må opleve... Både i og uden for blogregi.

6 kommentarer:

 1. Lyder som en fantastisk uge, du har haft. Og jeg kan stemme i. Det var så hyggeligt at møde dig hos Amira. Hvor er det bare fantastisk, at Maiken og dig er blevet veninder gennem blogland, og at det hele startede med en flagranke :) Sød historie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ford de søde ord Signe, vi må bestemt arrangere noget igen i det nye år :) Både Maiken og jeg er også enige om at det er den bedste flagranke hun nogensinde har syet :) - og havde det ikke været for mit Black Swan event havde jeg aldrig mødt Amira - det er en fantastisk og lille verden :)

   Slet
 2. Jeg er helt enig med dig, man bliver helt overvældet over alt det bloggen fører med sig. Det lyder som en skøn uge, og ikke mindst fedt med en kreadag med Maiken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en fantastisk uge, Marie, og der er mange blogpiger som jeg gerne ville møde... :)

   Slet
 3. Jeg lever stadig højt på enormt hyggelige dage, og vil i mit næste liv gerne være mere fotogen. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Syntes nu du gør det rigtig godt foran kameraet - tror bare jeg vil have længere ben i mit næste liv ;)
   Det var sådan nogle dejlige dage :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.