onsdag den 19. marts 2014

Norlie nyheder


I sidste uge havde jeg fornøjelsen af at hoste endnu et homeparty. Jeg havde nemlig inviteret en masse dejlige mennesker samt søde Christina, som fremviste den nye kollektion fra Norlie. Det var en aften med asti, kage og dejligt selskab af både nye og kendte ansigter - og ikke mindst fint og inspirerende tøj til de små. Kollektionen bød på fine pasteller, spændende prints, lækre Liberty kvaliteter samt de klassiske Norlie pointelle t-shirts og cardigans.

Webshoppen åbner for salg i dag den 19.3, hvor du kan købe kollektionen online, men du skal næsten ikke snyde dig selv for et besøg af en af Norlies dygtige konsulenter, som du kan finde lige her - samt en unik mulighed for at mærke de lækre kvaliteter og klassiske bløde strik. 


 
Lækre styles i Liberty

Lækker termojakke til både drenge og piger

Fine cardicans til kvinder i glimmer og en fræk lime


Den skarpe læser kan også ane stativerne fra Black Swan i baggrunden - jeg havde nemlig ved samme lejlighed inviteret Amira (igen), for både hun og kollektionen kan sagtens tåle en gentagelse, og jeg måtte da også klikke mig den lækre Dante tunika hjem.

6 kommentarer:

 1. Det er altså også noget lækkert børnetøj Norlie laver. Kage, asti og shopping i rare omgivelser. What's not to like? :)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig SÅ hyggeligt :o)
  ALLE kvinder burde give selv den oplevelse med veninderne :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rart med lidt 'mig-og-mine-veninder-tid' i en travl hverdag...

   Slet
 3. Meget smukke billeder af et fint homeparty :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katja :) Det var super hyggeligt at du kom - håber du har lyst igen til efteråret... :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.