fredag den 28. marts 2014

Ugen i glimt


Ugen har budt på lidt af en rutsjebanetur på det personlige plan, og dem der kender mig, ved at jeg hader rutsjebaner (jeg er den der holder tasker og passer klapvogne), men her er lidt glimt af, hvad der ellers har fyldt i det lille hjem i den forgange uge:

# En farvestrålende buket tulipaner fra weekendens brunchgæster har pyntet det meste af ugen. 

# Karla har leget dyrelæge med masking tape. Elsker hendes kreative og finurlige påfund - er især vild med den stakkels zebra, hestens hale og selvfølgelig giraffens lange hals...

# Jeg har forkælet mig selv med prikker fra Zara. Fordi jeg fortjener det - og mangler en skjorte efter en grovsortering af min garderobe inspireret af Trine Lykke med bloggen  den lille recessionista .

# Endnu en Karla kreativitet på gulvet. Bemærk hvordan hun har klaret hjørnet; om jeg er stolt - og jeg har faktisk ikke nænnet at tage den af endnu...

# Har shoppet shorts og fine tees til Karla - også fra Zara - så hun kan gå sommeren i møde iklædt rosa nuancer.

# Påskeliljer fra haven og dagdrømmeri om nye projekter til hjemmet (til stor frustration for min kære mand). Kan bestemt anbefale bogen, som er en gave fra en helt særlig ven.

5 kommentarer:

 1. Haha, du må gerne holde min taske ven. Denne rutschebanetur var vist alligevel en af de bedre ;-)

  Jeg synes stadig det er et fantastisk billede af Karlas behandlede dyr. Jeg elsker de små glimt ind i den barnlige fantasi.

  SvarSlet
  Svar
  1. I øvrigt også ret fine shopperier ;)

   Slet
  2. Deal, så tager vi en tivolitur til sommer :)
   Du må altså forbi Zara, de har så fine ting både til dig og pigerne :)

   Slet
 2. Søde Anita - det lyder til der foregår forskelligt bag kulisserne hos dig pt. Jeg håber du snart kan stå AF rutsjebanen - og gå tilbage til at holde tasker og klapvogne, når det er dét du helst vil. Nogen gange - bare nogen gange - kan et rutsjebanetur jo godt gi lidt vind i håret og få blodet til at rulle stærkere - ruske op i noget, som når pulsen har lagt sig lidt igen, viser sig at være meget godt. Jeg håber at dette var en af dén slags rutsjeture!!! dejlige billeder som inspirerede mig på flere planer; har et billede som skal have et par flamingoer på; forelskede mig i den på Karlas t-shirt. På et andet inspirationsplan var jeg lige et smut forbi Zara osse, hvor jeg fandt et par rigtig fede ting jeg tror ryger i indkøbskurven. Håber du må få en ligeså dejlig søndag som jeg kan se din lørdag var Anita. Kh. AM

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne-Mette, du har så ret i alle dine observationer, og du kan læse i det sidste indlæg, at jeg ER stået af, og klarede turen... men pyh altså, det var en (lidt for) lang og sej tur!!

   Hvor er det altså dejligt at kunne inspirere hinanden, både kreativt og shoppemæssigt (ups!) men Zara har altså mange fine ting, og jeg har selv et par ting mere i kikkerten ;)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.