lørdag den 15. marts 2014

Tanker i solen


De sidste par dage har jeg nydt solens stråler. I min stue, i haven, og generelt bare nydt. Det er virkelig utroligt hvad en blå himmel og varme solstrejf kan gøre for ens velbefindende - jeg er i hvert fald blevet i mærkbart bedre humør. Ikke at jeg før var i dårligt humør, jeg har bare haft en svær tid, da ikke alt er så lyst og rosenrødt som der til tider gives udtryk for; både her og på andre blogs. 

Der er mange ting, der skal spille sammen i en småbørnsfamilie; hverdag, fuldtids job, indkøb, madlavning, hente/bringe, lektier, rengøring, oprydning - you name it. Faktisk er det drønhamrendepissehårdt (pardon my french) nogle gange, og når dette så krydres med en familiekonstellation, der ikke er den goe' gamle klassiske som de fleste af os er opvokset i - ja, så er det bestemt ikke lettere...

Jeg har tidligere skrevet om vores sammenbragte familie, og bevares det er bestemt en af de bedre (sammenlignet med hvad jeg ellers hører og læser), men det ændrer ikke på at det ER svært. Og tabubelagt. Men det er en helt anden snak, der blandt andet blev taget op i en artikel i Information for nylig. Der er meget og mange der skal tages hensyn til, og det kræver energi og overskud - noget jeg her på det sidste ikke har haft meget af, grundet jobmæssige spekulationer. Så pt gør jeg hvad jeg kan, og jeg gør det så godt jeg kan - og ikke mindst prøver jeg på at overbevise mig selv om at det er godt nok!!

Som sagt, lidt sol gør underværker - og jeg syntes det går godt. Bedre. Og jeg prøver at få tingene til at spille. Så godt jeg kan. Kan man (forlange) mere...?

11 kommentarer:

 1. Sammenbragte familier er ikke altid lige sjovt men jeg er helt sikker på du klarer det fantastisk :o)
  Solen gør bare en i så meget bedre humør.. og du gjorde min mandag skøn da du åbnede dit hjem for mig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver i hvert fald :) Igen, det var skønt du kom og jeg er glad for at du hyggede dig :) Blev det en buksedragt?!

   Slet
  2. Ja det blev kun til en buksedragt, havde jakken været der var den også røget med i handlen den dag :0) Fortrød jeg ikke fik købt blondetoppen til indenunder men den fik jeg så bestilt sidste weekend :0)

   Slet
 2. Jeg er sikker på, at du gør det godt :-) Kender kun alt for godt, at ens arbejdssituation har det med at influere temmelig meget på, hvor stort overskuddet til familien er. Selvom familien er det vigtigste, fylder arbejde meget - på både godt og ondt.. Og sådan er det bare ind i mellem, i hvert fald for mange af os :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig de to ting der fylder mest og influerer på hinanden... Her er det desværre de ting der følger med et manglende arbejde, der fylder for tiden...

   Slet
 3. Det er jo tanker vi har vendt og drejet sammen. Det ER bare mere enkelt med klassisk far-mor-børn, men livet har bare en tendens til at gå enegang, og forme sig anderledes familiemæssigt. Og det lykkedes jo som regel ret godt trods kalendergymnastik og klemte følelser. :)

  Dit klaver spiller nu vældig godt, selvom det til tider er svært. Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, kaldergymnastik, tålmodighed og slugte kameler i stedet for den klassiske drøm - det kræver altså sin kvinde! Måske jeg bare skal stemme klaveret og spille MIN sang!

   Slet
 4. Ja solen gør godt, sådan havde jeg det også. Det kan være så utrolig presset det hele i en børnefamilie, og jeg kan sagtens forestille mig i en sammenbragt familie at der er endnu mere! Så tanker til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marie :) Der er nemlig mange ting - for os alle og ikke kun i den sammenbragte...

   Slet
 5. Dit indlæg gjorde indtryk på mig Anita; for det første synes jeg det er enormt befriende når der - osse - er plads til at dele at det heller ikke altid er "en dans på lutter lagkage" (som Mick Øgendahl sagde i Blå Mænd) Der ér bare mange ting der skal spille sammen i en familie, som har flere grene. Det kræver stor fleksibilitet, vilje, kærlighed - og helt sikkert hårdt arbejde. Heldigvis giver det osse. Søde Anita jeg håber du igen synes hovedet mest er oven vande - der hvor solen skinner mest :-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Anne Mette :) Præcis, livet er ikke altid en dans på lutter lagkage (fedt udtryk), nem ville da nogle gange ønske at det sammenbragte puslespil var lidt nemmere... Du har også ret i at det giver. Meget. Fx Karlas store kærlighed til Bonus smelter mit moderhjerte :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.