onsdag den 2. juli 2014

Ting tar' tid


Jeg har brugt de sidste par aftner på at færdiggøre syprojekter, som 'bare' manglede det sidste, en elastik, en flæse... Det kan jo undre nogen, at nogle af disse projekter ikke blev færdiggjort før det næste blev påbegyndt?! Jeg ved ikke om det er tid, prioritering eller bare lysten til at kaste sig over nye projekter, der gør at sy-to-do bunken nogle gange vokser til uanede højder. Men noget siger mig at jeg ikke er den eneste... 

Jeg må i hvert fald indrømme at jeg efter jobstart ikke har haft så megen overskud til at finde symaskinen frem om aftenen, og så har jeg prioriteret at være sammen med Karla, som jo også lige skulle vænne sig til at hygge morgener med mor ikke mere var en del af hverdagen, ligesom at blive hentet tidligt hver dag heller ikke er det. Nogle gange ville jeg dog ønske at jeg var det her overskudsmenneske, der bare kan nå alt og få det hele til at spille - men det er jo også et spørgsmål om prioritering samt en erkendelse af at jeg bare ikke kan nå det hele, og at ting tar den tid, de nu engang tar'.


2 kommentarer:

 1. Min krea-energi kommer og går også som vinden blæser...
  Til tider er jeg total super woman og jonglerer rundt med ALT, andre dage er jeg at finde på sofaen..

  SvarSlet
  Svar
  1. I mine øjne er du i hvert fald en super woman, men godt at høre at selv hun også kan trænge til en tur på sofaen ;)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.