søndag den 28. april 2013

Haveglimt

Glimt fra Bededagsferien, som vi tilbragte i vores dejlige have. Der blev gynget (højt), blæst sæbebobler og drukket kaffe med familien på terrassen - og så fik vi indviet vores kærlighedsbænk (citat Mille) fra Manderlay, som jeg har har været så heldig at vinde gemmen BoBedre. Kunne godt bruge et par dage mere som disse; uden planer, men hvor vi bare er os selv, får jord under neglene, bekæmper skvalderkålene og får ladet batterierne op. Jeg nyder at se Karla tulle rundt og 'ordne have', det er præcis sådan jeg husker min barndom, og det er dejligt at kunne give den glæde videre til hende.

30 kommentarer:

 1. Herlige, ekte uttrykk. Fylt med glede. Ser godt at dere koser dere:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Elin. Jeg er glad for at du har fundet min blog, jeg syntes du tager de smukkeste fotos.

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud - og fin bænk - vi kunne også sagtens have brugt lidt flere fridage ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, vi er virkelig også glade for bænken, syntes den er så fin :)

   Slet
 3. Dejlige haveglimt! :) Jeg kunne også godt tænke mig et stort træ, som der kan gynges i, men jeg vil tro at der mindst går 20 år før vores enlige lille æbletræ kan holde til det. ;)

  Jeg skal i øvrigt have opgraderet lidt praktisk til Agnes. Hvor er Karlas demin leggins og termojakke fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Becareful what you wish for ;) Vores træ er en 100 år gammel blogbøg, kæmpestor og vejens stolthed. Tror rebet sidder 7 meter oppe, det giver et godt sving i gyngen... Moren er ret glad for at Karla sidder godt fast i gyngen!

   Karlas outfit er Norlie leggings, som jeg købte til mit første homeparty, og termo'en er fra Wheat (købt på lagersalg sidste år) - ved ikke om de har en tilsvarende i år...

   Slet
 4. Dejlige billeder med glade børn der nyder forårssolen og dens muligheder. Uh ja, et par fridage mere er altid tiltrængte ;-)
  God mandag

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig skønt, og heldigvis er der flere fridage i sigte.
   Ha en dejlig uge :)

   Slet
 5. Sikke nogle SKØNNE billeder af et par solrige dage i jeres have - det ser vildt hyggeligt ud! Vi kunne også sagtens bruge flere fridage med sol og varme - det er netop denne glæde der er så skøn ved foråret - glæden over de varme solskinstimer! Og skønne tøser I har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tusind tak for din søde kommentar Line, den gjorde mig virkelig glad :) Kan jo ikke helt tagen æren for den store af tøserne, men de er lige fantastiske begge to!! Ha en rigtig dejlig uge.

   Slet
 6. Fantastiske billeder - det ser vel nok skønt ud.. Det øverste billede er så intenst.. det er så fedt at se! Søskenekærlighed hurra!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Christina. Lige præcis det øverste billede er jeg også meget glad for for, syntes kærligheden til storesøster stråler ud af Karla. Det gør mig godt grundglad at se!

   Slet
 7. Super dejlige haveglimt, hvor ser det hyggeligt. Og sikke nogle skønne piger:0) Ønsker dig en skøn uge. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise. Vi havde også bare den dejligste weekend og pigerne nød at lege og 'tusse' rundt i haven :) Kh Anita

   Slet
 8. Skønne billeder - lige til at komme i forårs-humør af!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe. Ja både solen og varmen smitter helt, der må bare gerne komme lidt mere af den :)

   Slet
 9. Hvor er det bare nogle fantastiske billeder, Anita! Stemningen kan mærkes helt ned i maven, og man får helt lyst til at være med. :)

  Bænken er simpelthen også så lækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak skal du have Tine, det var også bare helt igennem skønt :) Du skal da være så hjertelig velkommen, så kan skønne Fleur få sig en gyngetur...

   Slet
 10. Hvor ser det bare hyggeligt ud Anita :-) :-) Ja, den slags dage er og bliver guld værd! Og så hyggeligt når ungerne også nyder at være ude. Og være med... Vores den yngste kan bare alt muligt "arbejdspræget"; han har gået i r.... af sin Far ALTID og snuset alverdens teknikker til sig - rigtig sjovt :-) ps; Fandt mine yndlings-tulle-sko den anden dag - OSSE fra Kier kunne jeg se. Og sandaler fra sidste år... Vivilhavoksenstørrelser - Be' om :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcist Anne-Mette, sådan husker jeg det fra min egen barndom og er glad for at Karla indtil videre ser ud til at få det på samme måde :)
   Jeg har allerede spurgt Lone Kier vedr. voksen str., men det er vist ikke lige på trapperne desværre... Jeg skal nok gøre hvad jeg kan...

   Slet
 11. Sikke nogle skønne forårsbilleder, der er intet som en god tur i haven med sæbebobler!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig et hit med de sæbebobler, især efter Karla har lært kunsten at blæse :)

   Slet
 12. Dejlige og søde udebilleder søde Anita og kærlighedsbænken--> suk hvor er den fin!<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak kære Mille, du må simpelthen have dig sådan en kærlighedsbænk. Vi har virkelig taget din betegnelse til os, selv pigerne kalder den for far og Itas kærlighedsbænk :)

   Slet
 13. Dejlige billeder - især det første, åhh så kært! Og hvor heldigt at du har vundet den smukke bænk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise, det første billede er faktisk også mit yndlings og så er det oven i købet manden der står bag, og han tager ellers aldrig billeder.... Det er også ham der har stået for de to i øverste højre hjørne :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.