torsdag den 9. maj 2013

Blogevent / homeshopping

Kiras lækre cucakes (billedet venligst lånt af Kira)Jeg har været til mit først blogevent. Det blev afholdt hos Kira Trust og var karakteriseret som et homeshopping arrangement, hvor mærkerne Norlie og Black Swan  var præsenteret.

Norlie kendte jeg i forvejen for deres smukke designs og lækre materialer, men jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med Black Swan, og lad os bare slå fast at jeg ikke blev skuffet! Sort er kernen i deres kollektionen (I like) med enkelte strøg af grå, koral og marine og materialerne er vildt lækre - og der røg da også et par items i kurven... sammen med det flotte koralfravede tørklæde, en gave fra Black Swan. Tak :)

Kira diskede op med lækkerier i form af iskaffe og lækre cupcakes, begge med et tvist af lakrids. Virkelig lækkert! Der var også plads til børn, og jeg havde taget Karla med, som hyggede sig med Kiras søde piger Lua og Palma. Jeg havde glædet mig til møde nogle nye bloggere, og jeg faldt blandt andet i snak med søde Maria med bloggen via maria. Maria er forholdsvis ny i blogland, så tag et smut forbi og tag godt imod hende.

Kira havde forkælet os med en lækker goodiebag som blandt andet indeholdt produkter fra Johan Bulow Lakrids, en fin mobilpung fra Marmar og skønhedsprodukter fra Vøvle, samt ikke mindst et item fra Norlies kollektion. Det var alt sammen puttet i en at de praktiske tasker fra byKier, som blandt andet følger med, når du køber et par af deres gummistøvler. Tusind tak til alle sponsorene for de flotte gaver, og til Kira for at stable det fine arrangement på benene.

16 kommentarer:

 1. Det lyder da rigtig hyggeligt :-) herligt med sådanne blog arrangementer... Det findes der vist ikke meget af i Nordjylland...

  Jeg kigger forbi Maria :-)
  Rigtig dejlig Kristihimmelfarts aften :)
  Mange hilsener OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tidligere sukket efter lignende blogarrangementer, og var rigtig glad for endelig at kunne deltage. Mon ikke der kan arrangeres noget tilsvarende hos dig... så vidt jeg ved er der da mange nordjyske bloggere - og sikkert også homeshopping konsulenter :)

   Slet
 2. Hvor det lyder hyggeligt Anita :-) Og sikke lækre, lækre sager :-) :-) Håber du og familien nyder den forlængede weekend. Kh. AM

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne-Mette, det var en fantastisk - og tiltrængt - weekend :) Er meget glad for alle de fine sager, tørklædet er taget i brug og glæder mig til at kreere lakrids-lækkerier... :)

   Slet
 3. Hvor er du sød Anita, lige at nævne mig. Tak! Det var et rigtig fint arrangement, og jeg har allerede kopieret Kiras cupcakes og iskaffe;)

  Kan se du fik købt dig de super bløde toppe?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt :) Lyder lækkert med cupcakes og iskaffe, det må du da lige vise på bloggen.
   Men de der toppe er altså vildt lækre, det blødeste af det bløde - måske du skal fravige din minus sort/grå pagt og prøve et par... :)

   Slet
 4. Blogevents er så hyggeligt og så er det virkelig skægt at møde dem man "kender" fra blogland! Det ligner en skøn dag med rigtig mange lækre sager!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt at få 'ansigter' på, og det var en rigtig dejlig dag.
   Det kunne også være skønt med et jysk/sjællandsk-event... 'kender' jo så mange søde bloggere i Jylland :)

   Slet
 5. Hej Anita. Håber vi ses til et Norlie AW13 blog-event :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg helt sikker på vi gør - det kan jo også være du skal en tur forbi Brønshøj... Det var i hvert fald super hyggeligt at møde dig :)

   Slet
 6. Dejligt at høre at du kunne lide Black Swan! :) Det var hyggeligt at møde dig.

  Kh
  Marlene
  / Black Swan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg bestemt! Er helt vild med de to bløde toppe, jeg håber de er kommet for at blive - fx i en råhvid... Glæder mig allerede til næste kollektion :)

   Slet
 7. Lækre sager du fik fra dagen (både sponsorerede og købte). Både Norlie og Black Swan laver altså virkelig flotte ting. Igen, jeg ville altså gerne have været der. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, tusind tak for tippet - du skulle ha været der med begge piger, kunne ha været så hyggeligt! Det er i hvert lige mig begge dele...

   Fik du forresten købt Norlie leggins til Agnes - syntes de er så søde til Karla. Og den grå kjole er noget så blød og lækker.

   Slet
 8. Det lyder bare som et super godt arrangement. Og Norlie er jeg jo også stor fan af - er selv konsulent ;) Tak for din søde kommentar over på min blog, Anita! Jeg skynder mig ind for at følge dig på Pinterest :) Ha' en god uge!

  SvarSlet
 9. Hov, er da gået glip af der var noget. Men måske godt, for ellers havde det været træls at skulle være herhjemme!!
  :)
  Håber der kommet noget andet til sommer måske.

  KH

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.