torsdag den 30. maj 2013

Design i børnehøjde
Karla er SÅ vanskelig for tiden hvad angår hendes tøj - ikke om hun vil gå med de kjoler jeg har syet... (suk!) Men da vi var så heldige at modtage de lækre t-shirts fra pleasepsst.me var hun ikke til at skyde igennem. Det var lige sagen - især 'Mariehønen Evigglad' vakte stor begejstring. Sammen med t-shirtsene modtog vi de fine postkort samt adgang til et mobilsite med tekster til sangene - så med det i hånden blev der sunget og slået bankeslag på gyngehesten "sneglehusets lille tag".

De lækre tees har udgangspunkt i børnenes univers med motiver af vilde dyr, kendte fagtesange og ikke mindst mægtige maskiner. Det er nemlig Andreas på 4 år der sammen med sin kreative mor, Charlotte står for designet. Der er knald på farverne - men jeg syntes at nogle af printsene fungerer bedst på den grå baggrund. Her er nogle af mine favoritter, men prøv selv at tjekke deres hjemmeside ud for andre motiver og farvekombinationer.
Jeg syntes at udvalget er størst til drengene, og som pigemor kunne jeg dog godt have ønsket nogle flere 'pigede' motiver - så måske Andreas skulle ønske sig en lillesøster... :) Apropos lillesøster, så læg lige mærke til denne t-shirt til den vordende mor med små babyfusser (sådan en ville jeg da gerne have lejlighed til at tage på):

Alle t-shirts er i 100% økotex bomuld og trykket er fri for både PCV og phatalater. De fås i str. 1,5-5 år og kan blandt andet købes på deres hjemmeside, www.pleasepsst.me.

Dette er et sponsoreret indlæg, men meninger og holdninger er mine egne - og Karlas.

4 kommentarer:

  1. Hehe. Hvor er den sjov, den sidste t-shirt :)

    SvarSlet
  2. Fine bluser og ja den sidste er da mega cute

    SvarSlet
  3. Syntes faktisk der er mange fine i mellem :)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.