onsdag den 15. maj 2013

Lille hjælper

 
 
 
 

Fiskedeller med råkost inspireret af hende her, som i øvrigt har en af mine yndlings(mad)blogs, rørt sammen med hjælp fra Karla, som også lige fik tørret spisebordet af... Mindes ikke hun har set mig det på den måde?!! Hun hjalp også med at støvsuge krummerne på gulvet, men så mistede hun også interessen til fordel for Pingu...

Det er dejligt med sådan en lille hjælper og at være sammen om at lave tingene, men jeg må indrømme at jeg som oftest syntes det går hurtigere og nemmere uden hjælp - det kræver bare det der lille ekstra overskud.
 
Hvordan inddrager I jeres små poder i  hverdagen/madlavningen?

8 kommentarer:

 1. Mmm det ser godt ud :-) Valdemarsro er bestemt også på min favoritliste, der er så meget inspiration at finde og sikke en god hjælper du har der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg bruger hendes side meget til at finde inspiration til aftensmaden - lavede de nye æblemuffins, dem kan jeg varmt anbefale :)

   Slet
 2. Hvor er hun sød. Vores får lov af at røre (hvis der altså er noget der skal røres), dække bord og fx skære i et stykke agurk/squash mens jeg hakker resten af grøntsagerne. De vil allerhelst vaske op eller vride kluden op, men jeg orker ikke vandpjaskeriet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, røreriet er et hit - og i går fik sofabordet også en tur med en hårdt opvreden klud. Kan godt forstå du ikke orker vandpjaskeriet ;)

   Slet
 3. Lækkert - og sikke en skøn køkken hjælper!


  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan virkelig anbefale dellerne - og det er med at benytte sig af deres hjælp mens de gider ;)

   Slet
 4. Hi hi hvor er hun bare bedårende! Dejligt at hun har lyst til at hjælpe, men ja der er jo altid noget andet som kan dukke op og fange interessen, kender det selv ;-) ha en super dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette, kunne altså ikke stå for hende da hun kravlede op på bordet...
   Ha en fortsat skøn uge :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.