onsdag den 8. maj 2013

Vinderen er...

...fundet via random.org - lettere forsinket efter en lang proces med optælling af lodder og et excelark, som jeg ikke vil trætte jer med. Bag nummeret gemmer denne blogger sig, hun har ønsket sig sandalerne på billedet herover. Stort tillykke - jeg håber de bringer glæde hos både mor og barn :) Send mig en mail med din adresse og den ønskede størrelse, så sørger jeg for at sandalerne bliver sendt direkte hjem til dig - og hvis du (eller lillepigen) har skiftet mening i mellemtiden, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.
 
Tak til alle der har deltaget og velkommen til de mange nye læsere. Jeg håber I er blevet inpireret til at tænke ud af (sko)boksen når der skal vælges af sandaler eller sko, jeg kan i hvert fald kun anbefale byKiers  gode kvalitet og fornuftige priser. Jeg kan også afsløre at der lige nu er 30% på udvalgte modeller samt gratis fragt - så skynd jer kigge forbi og bliv fristet af de gode tilbud.
 
Ikke mindst tusind tak til byKier for at sponsorere denne flotte give away. Husk at I kan følge byKier på facebook, og hvor I blandt andet kan læse at Lone Kier er i gang med udviklingen af nærste års kollektion. Jeg glæder mig til at se tendensen, og ved allerede at jeg ikke bliver skuffet.

3 kommentarer:

  1. Wuhuuu seriøst hvor er det fedt. Min første præmie nogensinde og så er det sandaler som jeg stadig mangler at købe. Jeg sender en mail til dig. Jeg spurgte Ea pg hun ville have et par sølv, så det bliver det nok. Kh nina

    SvarSlet
  2. Stort tillykke til vinderen!

    Kig endelig forbi min konkurrence med over 20 præmier fra bla navnesutten, 3kronerleg, kidstoria M.fl

    http://bykirsti.blogspot.dk/2013/05/kmpe-konkurrence-med-masser-af-lkre.html

    SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.