søndag den 12. maj 2013

Endnu en...


Så har jeg kreeret endnu en nederdel - denne gang til storesøster med de fineste prikker og neon-orange detaljer... Den første kan du se lige herMønsteret er endnu engang taget ud af hovedet, men denne gang er jeg ikke helt tilfreds - der måtte gerne være mere 'rynk' ved taljen og så fik jeg placeret neonbåndet i siden for langt oppe. Men den blev færdig til hun skulle med mor + familie på ferie i næste uge, hvilket var det vigtigste - og så tager jeg gerne imod råd/vejledninger til nem nederdel str.7 år...

21 kommentarer:

 1. Fin ser den ellers ud her fra min side af skærmen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line, den er skam også fin i virkeligheden - inde i mit hoved var der bare mere strut i... :)

   Slet
 2. Wauw lækker sammensætning, hvor er stoffet fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julie. Jeg fandt det i en stofbutik i Randers her i Kr.Himmelfartsferien, men fandt den også lige på nettet stofshop.dk hedder den.

   Slet
 3. Hvor er den fin! Sød detalje med perlerne. Skøn, skøn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak - de kom på som et forsøg...men syntes lige de giver prikken over i'et :)

   Slet
 4. Den er da super sød. Hvis du dog vil have et nemt nederdelmønster, kan jeg varmt anbefale sol-nederdele, bare Google det, så finder du det hos moegungen.dk :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det kan være jeg skal kaste mig ud i en sol en dag.

   Slet
 5. Den er altså også rigtig pæn og med fin utraditionel perledetalje. Jeg synes godt du kan være stolt af din kreation (selvom man er sin egen største kritiker). :)

  Stoffet ser virkelig lækkert ud. Hvor er det fra Anita?

  Jeg er lidt på bagkant blogmæssigt, men har absolut også planer om at vise den skønne nederdel du syede til Agnes frem. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Du ramte plet, jeg var bare lidt (selv)kritisk og i virkeligheden er jeg jo også stolt :) Den/mønsteret skal bare lige justeres lidt, så er jeg sikker på den er der.

   Jeg er selv helt vild med stoffet, jeg aner ikke hvad det hedder, men det er købt i Randers (se mit svar til Julie ovenfor) Der var utallige farvekombinationer, købte en anden variant til en kjole til Karla, men nu vil jeg da egentlig ønske at jeg havde købt flere forskellige prikker.

   Slet
 6. Jeg synes den er super fin og sikke en skøn detalje med perlerne! Er sikker på at ejermanden også synes den er fin!
  Elsker prikker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line, du kan tro at ejermanden blev så glad :) Jeg har også noget med prikker for tiden...

   Slet
 7. Uhh, hvor er den bare blevet fin -og ja, prikkerne og perlerne gør den ekstra sød! Hvor er du bare sej og god Anita, jeg gad virkelig godt være bedre til at sy tøj til børnene..! Ha' en rigtig dejlig uge. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak Louise, det var virkelig sødt sagt :) Jeg rødmer jo helt. Ser jo ikke mig selv som 'en der syr til børnene' - jeg er jo lige startet... Men med alle de fine kreationer man ser herinde, kan man jo kun blive inspireret.
   Ønsker også dig og dine en skøn uge. Kh Anita

   Slet
 8. Av hvor er den flot og så skøn en detalje! Hav en dejlig uge :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det en fed detalje med perlerne :-)

  SvarSlet
 10. Hold da op! Den er da suuuper fin altså. Fed detalje med perlerne, bliver helt inspireret. Må da nok sige at du er kommet efter det rent sykrea-mæssigt.

  SvarSlet
 11. Elsker den enkle stil med den fine detalje!

  SvarSlet
 12. Nøj den er fed! Super smart med perledetaljen :)

  SvarSlet
 13. Anita, du er da helt vild go' - og du er lige startet. Vildt :-) :-)Rigtig godt tænkt dét med perlerne (og det kan jeg se jeg ikke er den eneste som synes). Den idé er lige gemt på "harddisken"

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.