onsdag den 5. marts 2014

Min store lille pige


Tænk engang, 3 år! Jeg kan slet ikke forstå hvor tiden er blevet af... Min lille pige på knap 3000g, som ville ud og opleve verden før tid, er pludselig blevet en stor og skøn pige på 3 år! Jeg er fyldt til randen af kærlighed og stolthed over alt det hun kan og har lært på de få år. 

Hun snakker og snakker, og beretter om hvad hun laver i vuggestuen - hun er også helt med på når farmand laver fis med hende. Generelt er hun bare en glad pige med krudt i rø..., og så er hun i besiddelse af et temperament af en anden verden - men det er en anden snak. Hun er oven i købet i stand til at navigere i det at have en storesøster som hun kun ser noget af tiden - selvom det ikke er nemt når man kun er 3 år. Jeg lider med hende og føler hendes smerte når storesøster ikke er her.

Hun er blevet fejret af flere omgange; i weekenden med familien fra Jylland, i går på selve dagen med vores egen lille familie inklusive Karlas reservebedste Lis, og om formiddagen med besøg af vuggestuen. Så det var en meget træt fødselsdagspige, der blev puttet i aftes. Så stor og så alligevel min lille pige.

12 kommentarer:

 1. Skønne Karla! Det er altid stort og meget rørende når ens børn har fødselsdag synes jeg. Stort tillykke med din store pige <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja hun er skøn, og jeg var helt nostalgisk denne gang, modsat sidste år...

   Slet
 2. Tillykke med søde Karla. Det ser bestemt ud til, at hun er blevet fejret med manér. Slet ikke til at forstå de små bliver så store. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja vi gik all in - uden at det blev for meget, hverken mad, gave eller kagemæssigt :)
   - og Karla, ja hun hyggede sig...og spiste i øvrigt ingen kage ;)

   Slet
 3. Sikke en fin og rørende tekst til de dejlige billeder Anita.... Stort tillykke med Karla. Vores "Mini" fylder 12 næste uge og jeg kan genkende følelserne du beskriver. Så skal i snart til at stifte bekendtskab med børnehave eller...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, ja følelserne løb helt løbsk... Hun skal i børnehave så snart der er plads, men det er en integreret institution, så de store skal først lige videre i SFO :)
   Kan slet ikke forholde mig til at Karla bliver så stor engang...men der er også lidt tid til - heldigvis :)

   Slet
 4. Den fineste fødselsdags prinsesse med lyserøde læber, hvor er hun bare sød. Stort tillykke med jeres søde Karla - det er bare så hyggeligt ( og lidt rørende) med de fødselsdage:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille :) Det er sjovt, for jeg har aldrig set hende som en prinsesse, hun er snarere min lille bulderbasse og brumbasse, der hopper og tonser omkring - og vælger bukser frem for kjoler. Men min lille pige, dét er hun :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.